Libnet.ro
UNICEF

01:05

Repetitile pentru parada de Ziua Nationala dau traficul din Bucuresti peste cap

România Liberă România Liberă,
Repetitile pentru parada de Ziua Nationala dau traficul din Bucuresti peste cap

Traficul rutier va fi restrictionat sambata si duminica in zona Arcului de Triumf pentru antrenamentele generale de Ziua Nationala a Romaniei, precum si saptamana viitoare in ziua paradei militare de 1 Decembrie. continuă pe România Liberă

Restrictii de circulatie in Bucuresti pentru repetitiile si parada de Ziua Nationala

Circulatia in Bucuresti va fi restrictionata sambata si duminica in zona Arcului de Triumf pentru antrenamentele generale de Ziua Nationala a Romaniei, precum si saptamana viitoare in ziua paradei militare de 1 Decembrie, scrie Agerpres, citand un comunicat al Brigazii Rutiere.

Totul despre Parada de Ziua Nationala a Romaniei: 3.500 de militari, 350 de vehicule de lupta, 50 de avioane si militari din 14 tari aliate sau partenere

Peste 3. 500 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti.

Trei militari romani raniti in Irak si Afganistan vor primi titlul de cetatean de onoare al Capitalei intr-o ceremonie organizata de Ziua Nationala

Trei militari romani raniti in teatrele de operatiuni din Irak si Afganistan vor primi titlul de cetatean de onoare al Capitalei, potrivit unor proiecte de hotarare aprobate, miercuri, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca ceremonia de acordare a acestui titlu pentru cei trei militari va fi organizata de 1 Decembrie, dupa parada de Ziua Nationala.

Primarul Antal Arpad spune ca respecta Ziua Nationala a Romaniei dar nu participa la festivitati

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, joi, ca respecta Ziua Nationala a Romaniei, dar nu va participa nici in acest an la festivitatile de pe 1 decembrie.

Respect Ziua Nationala a Romaniei, dar nu particip la festivitati

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, astazi, ca respecta Ziua Nationala a Romaniei, dar nu va participa nici in acest an la festivitatile de pe 1 decembrie.

Ro-Mania, 3 Sud Est si Maria Dragomiroiu vor canta la Alexandria de Ziua Nationala

Alexandenii sunt invitati, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei , la un spectacol de muzica initulat Iubesc Romania.

Fasole si carnati de Ziua Nationala. Se deschide si Targul de Craciun

Stegulete, cocarde si fulare tricolore, dar si mii de portii de fasole si carnati, la Slatina, de Ziua Nationala. Se deschide si Targul de Craciun.

Tudose, Dragnea si Tariceanu vin la Alba Iulia de Ziua Nationala. Organizatorii au schimbat programul si pregatesc o parada militara spectaculoasa

O parada militara spectaculoasa va fi organizata la 1 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, la Alba Iulia. Motivul schimbarilor radicale in programul evenimentului este prezenta la Alba Iulia a premierului Mihai Tudose, alaturi de sefii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Restrictii de trafic de Ziua Nationala a Romaniei. Strada Domneasca va fi complet inchisa circulatiei

Pentru a permite desfasurarea in bune conditii a Zilei Nationale a Romaniei, autoritatile locale au impus mai multe restrictii de trafic. Pe 1 decembrie, strada Domneasca din Galati va fi complet inchisa circulatiei, intre orele 12. 00 si 16. 00, din strada Lahovary pana in strada Garii.

Antena 3, campanie inedita de Ziua Nationala

Antena 3 le da din nou ocazia romanilor sa isi faca auzita vocea si sa schimbe viitorul tarii. Romanii care se simt ignorati si nereprezentati sunt invitati acum sa se inscrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )