Libnet.ro
UNICEF

12:30

Replica MAE la acuzatiile de pasivitate la problemele din diaspora. MAE a cerut BEC prelungirea programului de vot

B1 B1,
Replica MAE la acuzatiile de pasivitate la problemele din diaspora. MAE a cerut BEC prelungirea programului de vot

Ministerul Afacerilor Externe a cerut Biroului Electoral Central prelungirea programului de vot in strainatate, a declarat, duminica, Iulian Ivan, reprezentant cu insarcinari speciale pentru procese electorale. continuă pe B1

Scandal la sectiile de votare. Cati romani din diaspora nu au mai apucat sa voteze?

A fost scandal la sectiile de votare din diaspora, dupa ce mii de romani au stat ore intregi la cozi uriase, dar tot nu au reusit sa ajunga la urne pentru a-si exercita votul. S-a scandat impotriva PSD si a Ministerului Afacerilor Externe, iar dupa ora 21:00 au mai putut vota doar cei care se [] .

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Cozi uriase la sectiile de votare din Diaspora. Scandal la Londra: buletinele de vot nu sunt suficiente

UPDATE Romanii din Diaspora au iesit in numar mare la vot. inca de la primele ore ale diminetii, oamenii s-au prezentat la urne si au asteptat ore in sir sa voteze. Astfel, s-au format cozi uriase in.

Unde sunt amplasate sectiile de votare pentru romanii din diaspora. Aici poti vota la referendum si europarlamentare

Toti romanii din diaspora vor putea sa-si exprime dreptul de a vota la alegerile europarlamentare si la referendum. in acest articol vei afla unde poti sa votezi daca locuiesti in strainatate si ce acte sunt necesare pentru a ti se permite sa ajungi la urne. Sectii de votare pentru romanii din diaspora: ce drepturi ai [] .

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Mircea Geoana, despre votul din Diaspora: Nu conteaza atat de mult in cifre absolute, ci mesajul pe care il transmit acasa

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, e de parere ca mai important decat votul propriu-zis al romanilor din Diaspora este mesajul pe care il transmit catre familia de.

Protest anuntat in Piata Victoriei duminica seara, in sprijinul romanilor din Diaspora: Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!

Un protest este anuntat in aceasta seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind chemati sa manifesteze in sprijinul romanilor din Diaspora care intampina probleme in a-si exercita votul. Amintim ca la multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor.

Protest anuntat in Piata Victoriei, duminica seara, in sprijinul romanilor din Diaspora: Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!

Un protest este anuntat in aceasta seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind chemati sa manifesteze in sprijinul romanilor din Diaspora care intampina probleme in a-si exercita votul. Amintim ca la multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor.

Melescanu: Daca se decide prelungirea programului de vot la sectii din diaspora, se pot lua masuri foarte rapide / O alta solutie, oamenii care se afla in ambasade la ora 21,00 sa poata vota si dupa aceasta ora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, afirma ca se pot lua masuri foarte rapide in cazul in care Autoritatea Electorala Permanenta decide prelungirea programului de votare la sectiile din diaspora, pentru a permite cetatenilor romani care stau la cozi sa voteze. O alta solutie, a spus ministrul de Externe, este ca persoanele care se afla in curtea sau in incinta ambasadei sau consulatului la ora 21,00 sa poata vota si dupa aceasta ora.

Guvernul sustine ca nu poate emite OUG pentru prelungirea programului de vot, deoarece unele sectii din diaspora s-au inchis deja

Guvernul nu poate emite acum o ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului de vot, din cauza ca s-a inchis deja votarea in unele sectii din diaspora, citand cazul Noii Zeelande, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale.

Ludovic Orban depune plangere penala impotriva lui Melescanu: Este strigator la cer cum sunt umiliti romanii din diaspora care stau la cozi sa voteze. Guvernul isi bate joc

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca depune plangere penala impotriva ministrului de externe Teodor Melescanu pentru ca se incearca impiedicarea exercitarii dreptului la vot de catre romanii din diaspora, nevoiti sa stea la cozi imense. El mai spune ca ministerul a refuzat sa creasca numarul sectiilor de votare desi se stia ca exista o intentie de vot masiv in strainatate.

Romanii din diaspora se solidarizeaza, inaintea alegerilor: Soferi voluntari vor sa-i ajute pe cei care nu au cum sa ajunga la sectia de votare

Romanii din diaspora s-au mobilizat inaintea alegerilor europarlamentare si a referendumului privind justitia care vor avea loc duminica, mai multi soferi oferindu-se sa asigure transportul gratuit pentru cei care se afla la distante mari de sectiile de votare.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )