Libnet.ro
UNICEF

00:06

Reprezentantii Romaniei au avut a doua repetitie pe scena Eurovision: Ilinca a purtat in premiera rochia de concurs.Ce loc ocupa Yodel it! la casele de pariuri

Adevărul Adevărul,
Reprezentantii Romaniei au avut a doua repetitie pe scena Eurovision: Ilinca a purtat in premiera rochia de concurs.Ce loc ocupa Yodel it! la casele de pariuri

Alex Florea si Ilinca au urcat joi pe scena de la Kiev, pentru o noua repetitie inainte de semifinala din 11 mai. Spectacolul a fost imbunatatit, dupa ce echipa TVR a avut sedinte tehnice cu organizatorii, desi mai sunt cateva probleme cu privire la felul in care producatorii show-ului folosesc camerele de filmat. continuă pe Adevărul

Cum se distreaza Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision, la Kiev. Au aparut primele filmari (VIDEO)

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, Ilinca Bacila si Alex Florea, au plecat in urma cu cateva zile la Kiev, acolo unde va avea loc marea finala a concursului. Nici bine n-au ajuns si.

Probleme pentru Romania la EUROVISION! Ilinca si Alex Florea s-au accidentat pe scena, la prima repetitie de la Kiev (VIDEO)

Castigatorii Selectiei Nationale Eurovision de anul acesta, Ilinca Bacila si Alex Florea, interpretii melodiei Yodel It! sunt la Kiev, unde in doua saptamani va avea loc finala.

Alex Florea a ajuns la spital dupa prima repetitie la Eurovision

Alex Florea a ajuns la spital dupa prima repetitie la Eurovision. Artistul s-a dezechilibrat si a cazut de pe tunul pe care se urcase pe scena. Mai mult, a stricat si recuzita show-ului pe care il va prezenta saptamana viitoare. Iata ce s-a intamplat! .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )