Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reprezentantul pacientilor, Vasile Barbu, despre cazul femeii arse la Floreasca: Un cumul de neglijente si o vina colectiva

Adevărul Adevărul,
Reprezentantul pacientilor, Vasile Barbu, despre cazul femeii arse la Floreasca: Un cumul de neglijente si o vina colectiva

Presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, Vasile Barbu arata ca vina pentru incident este colectiva si ca personalul medical implicat in operatia asupra pacientei s-a grabit intrucat aceasta avea hemoragie interna. continuă pe Adevărul

Reprezentantul pacientilor, despre cazul pacientei arse la Floreasca: Un cumul de neglijente si o vina colectiva

Presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, Vasile Barbu, arata ca vina pentru incidentul in care o pacienta a fost arsa pe masa de operatie este colectiva si ca personalul medical implicat in operatia asupra pacientei s-a grabit intrucat aceasta avea hemoragie interna.

Deputatul Emanuel Ungureanu a depus plangere penala in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale. El acuza incercari de musamalizare

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus plangere penala luni in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca, el acuzandu-l pe medicul Mircea Beuran pentru acest incident.

Cazul femeii arse pe masa de operatie la Floreasca, preluat de Serviciul Omoruri. Dosar pentru ucidere din culpa

Serviciul de omoruri al Politiei Capitalei a preluat cazul femeii care a luat foc pe masa de operatie la Floreasca iar ulterior a murit. Anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, potrivit Digi 24 si Antena 3. Femeia in varsta de 66 de ani a decedat duminica, la o saptamana dupa ce a suferit arsuri pe 40% din corp, dupa ce in timpul unei operatii a luat foc.

Politia Capitalei, anunt de ultima ora in cazul femeii arse in sala de operatii de la Spitalul Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii care a fost arsa in sala de operatii de la Spitalul Floreasca. Pana in prezent, nu a fost depusa nicio plangere, transmite Politia Capitalei.

Politia Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii arse in timpul unei operatii la Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii care a fost arsa in sala de operatii de la Spitalul Floreasca. Pana in prezent, nu a fost depusa nicio plangere, transmite Politia Capitalei.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii, despre cazul pacientei arse pe masa de operatie: A fost folosit un dezinfectant pentru maini

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a subliniat luni ca biocidul folosit pentru dezinfectia tegumentara a femeii care a murit la Spitalul Floreasca era aprobat spre utilizare in Romania, dar era recomandat pentru dezinfectarea mainilor.

Mircea Beuran, noi precizari despre cazul pacientei arse. Doctorul explica de ce a semnat protocolul de operatie

Mircea Beuran a spus ca semnatura lui apare pe protocolul de operatie chiar daca a intrat in sala dupa ce trecuse incidentul in care pacienta a ars, deoarece el a incheiat interventia chirurgicala. Nu a dorit musamalizarea cazului, iar astfel de situatii nu sunt singulare in chirurgie, spune medicul.

Medicul Mircea Beuran, primele precizari despre cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca: Nu am fost in echipa operatorie de la bun inceput. Eram in masina, la vreo 5-6 minute de spital, cand m-a sunat ca au luat foc campurile operatorii

Medicul Mircea Beuran sustine ca nu a fost prezent de la inceput in sala de operatie unde o pacienta a suferit arsuri grave chiar in timpul interventiei chirugicale. Beuran spune ca se afla in drum spre.

Vlad Voiculescu, despre cazul pacientei arse: Toti au cucerit o functie si cred ca au dreptul de a face uz de putere

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat, despre femeia care a murit dupa ce a avut arsuri pe 40% din suprafata corpului, ca toti care au cucerit o functie cred ca pot face uz de putere si au impresia ca esti, ca pacient, pe tarlaua lor, potrivit Mediafax.

Politia Capitalei a inceput o ancheta in cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a demarat o ancheta in cazul femeii care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca. Avand in vedere informatiile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )