Libnet.ro
UNICEF

12:30

Republica Moldova, condamnata la CEDO pentru expulzarea profesorilor turci de la Liceul Orizont

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova, condamnata la CEDO pentru expulzarea profesorilor turci de la Liceul Orizont

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a emis marti, 11 iunie, o hotarare prin care anunta ca Republica Moldova a incalcat drepturilor cetatenilor turci care au fost expulzati de pe teritoriul Republica Moldova, in septembrie 2018, scrie Ziarul de Garda. continuă pe Adevărul

Pavel Filip, despre condamnarea R. Moldova la CEDO in cazul profesorilor turci de la Liceul Orizont:imi pare rau de tot ce s-a intamplat cu ei

Premierul in exercitiu Pavel Filip a declarat ca ii pare rau pentru expulzarea profesorilor turci din Republica Moldova, decizie pentru care tara a fost condamnata la CEDO luni, 11 iunie. Prim-ministrul spune ca decizia CEDO putea fi anticipata.

Victor Ponta, reactie cu privire la criza politica din Republica Moldova: Un dezastru pentru Romania, toata lumea negocieaza si noi nu suntem deloc acolo

Victor Ponta, a declarat ca, in opinia sa, situatia din Republica Moldova reprezinta un dezastru total pentru Romania, avand in vedere neimplicarea tarii noastre in discutiile purtate de terte parti.

Ciolacu: Voi acorda sprijin pentru gasirea unei solutii care sa mentina Republica Moldova pe cursul sau european

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a scris, duminica, pe Facebook, ca este nevoie de o abordare echilibrata din partea tuturor factorilor politici pentru depasirea situatiei de criza din Republica Moldova si ca va acorda tot sprijinul necesar prin intermediul diplomatiei parlamentare pentru gasirea unei solutii, pentru Republica Moldova sa mentina parcursul european.

REPUBLICA MOLDOVA: Guvernul face apel pentru respectarea procesului democratic

Guvernul urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova si face un apel la toate fortele politice de la Chisinau sa respecte procesul democratic.

Republica Moldova sta pe un butoi cu pulbere. MAE roman, atentionare de calatorie in tara vecina: Exista posibilitatea aparitiei unor manifestatii publice

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o atentionare de calatorie pentru Republica Moldova, in contextul crizei politice de peste Prut. Reprezentantii MAE avertizeaza, printr-un comunicat.

Ce inseamna criza politica din Republica Moldova. Cine sunt Maia Sandu, Igor Dodon si Pavel Filip

Criza politica din Republica Moldova ia amploare dupa evenimentele din ultimele zile. Seful statului, Igor Dodon, a declarat ca intentioneaza sa anuleze decretele date de Pavel Filip, presedintele interimar, cu privire la dizolvarea Parlamentului si la organizarea de alegeri anticipate. Cum a pornit criza politica in Republica Moldova Pe 8 iunie 2019 ACUM si PSRM [] .

Titus Corlatean, despre criza politica din Republica Moldova: Trebuie promovata o pozitie comuna Presedintie - Guvern - Parlament

Resedintia, Guvernul si Parlamentul trebuie sa promoveze o pozitie comuna consolidata cu privire la situatia politica din Republica Moldova, considera senatorul PSD Titus Corlatean. Mai ales ca.

Pozitia oficiala a Romaniei privind situatia politica din Republica Moldova

Ministerul de Externe de la Bucuresti a emis un comunicat de presa marti, 11 iunie, cu privire la pozitia Romaniei fata de situatia politica actuala din Republica Moldova. Romania reitereaza apelul la calm si retinere si evidentiaza necesitatea respectarii principiilor statului de drept si a asigurarii unei tranzitii pasnice si inclusive, pentru iesirea din criza.

MAE, mesaj privind Republica Moldova: Vointa cetatenilor trebuie respectata

Ministerul Afacerilor Externe transmite o noua pozitie a Romaniei privind situatia din Republica Moldova. Dupa ce ministrul Melescanu sustine varianta alegerilor anticipate, la fel ca tabara Plahotniuc, azi, MA.

EXCLUSIVITATE B1.RO // Andrei Nastase, noul ministru de Interne din Republica Moldova: imi exprim nedumerirea pentru atitudinea pe care au abordat-o autoritatile de la Bucuresti, in speta ministrul Melescanu

RO // Republica Moldova se confrunta in prezent cu una dintre cele mai grave crize politice dupa ce Curtea Constitutionala a invalidat noul guvern condus de Maia Sandu, format ca urmare a coalitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )