Libnet.ro
UNICEF

11:00

Republica Moldova: Un cuplu din Bender a fost gasit fara suflare intr-o fantana

B1 B1,
Republica Moldova: Un cuplu din Bender a fost gasit fara suflare intr-o fantana

Doi soti din orasul Bender, Republica Moldova, in varsta de 60 si 64 de ani, au fost gasiti fara suflare intr-o fantana in zona plajei raului Nistru, cei doi fiind impuscati de catre persoana care. continuă pe B1

Cuplu din Bender, gasit fara suflare intr-o fantana

Doi soti in varsta de 60 si 64 de ani din orasul Bender au fost gasiti fara suflare intr-o fantana in zona plajei raului Nistru. Cuplul a fost dat disparut pe 3 mai. Preventiv s-a stabilit ca sotii au fost impuscati de catre persoana care inchiria de la ei o incapere, transmite IPN.

Republica Moldova: Presedintele Igor Dodon ii cere demisia premierului Pavel Filip pentru ca acesta a cerut sprijinul Uniunii Europene

Criza politica in Republica Moldova! Presedintele Igor Dodon a cerut ca premierul Pavel Filip sa isi inainteze demisia de onoare pentru ca acesta a cerut ajutorul Uniunii Europene in formarea unei guvernari pr.

Cum poti sa te alegi cu dosar penal pentru cateva pachete cu tigari. Cei mai multi contrabandisti sunt din Republica Moldova

Trei femei din Republica Moldova si un galatean sunt cercetati pentru contrabanda, acestia fiind surprinsi de politisti cand comercializau tigari cu timbre de acciza din tara invecinata in doua piete din Galati.

Caz socant. Cadavrul unui barbat ucis anul trecut a fost gasit intr-un beci din Suceava

Cadavrul unui barbat ucis in toamna anului trecut a fost gasit de politisti intr-un beci dintr-o locuinta din judetul Suceava. Prietenul victimei, un barbat de 30 de ani, este suspectat de comiterea.

Suceava: Trupul unui barbat disparut anul trecut a fost gasit ntr-un beci. Suspectul este deja n arest pentru tlharie

Cadavrul unui barbat ucis in toamna anului trecut a fost gasit de politisti intr-un beci dintr-o locuinta din judetul Suceava, suspectat de comiterea faptei fiind chiar prietenul victimei, un barbat de 30 de ani, aflat in arest pentru talharie. Procurorii urmeaza sa afle cum s-a produs omorul, transmite news. ro.

VIDEO Doi asasini din Azerbaidjan, retinuti in Republica Moldova

Doi killeri de origine azera cu varsta de 26 si, respectiv, 32 de ani, membri a unui grup criminal organizat, au fost retinuti de catre autoritatile din R. Moldova.

Cel mai vechi mormant al unei capetenii a gotilor de pe teritoriul Romaniei a fost gasit la Galati. Are peste 1.600 de ani

Vestigiile se afla sub un teren din cartierul galatean Dunarea si au fost catalogate in prima faza, in 1974, drept parti ale unui cavou roman. La sapaturile din primavara acestui an s-a concluzionat insa ca avem de-a face cu o premiera arheologica de maxima importanta.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )