Libnet.ro
UNICEF

10:15

Republica Moldova: Presedintele Igor Dodon ii cere demisia premierului Pavel Filip pentru ca acesta a cerut sprijinul Uniunii Europene

B1 B1,
Republica Moldova: Presedintele Igor Dodon ii cere demisia premierului Pavel Filip pentru ca acesta a cerut sprijinul Uniunii Europene

Criza politica in Republica Moldova! Presedintele Igor Dodon a cerut ca premierul Pavel Filip sa isi inainteze demisia de onoare pentru ca acesta a cerut ajutorul Uniunii Europene in formarea unei guvernari pr. continuă pe B1

Igor Dodon: Au fost adunate 1,5 milioane de semnaturi pentru trecerea la republica prezidentiala

Partidul Socialistilor, pro-prezidential, a adunat 1,5 milioane de semnaturi pentru trecerea la forma prezidentiala de conducere a statului, a anuntat presedintele Igor Dodon. Potrivit presedintelui moldovean, procesul de colectare a semnaturilor s-a incheiat pe 1 mai, transmite IPN.

Igor Dodon: Socialistii au sansa istorica sa castige Primaria Chisinaului

Candidatul socialistilor, Ion Ceban, are sansa istorica de a castiga Primaria municipiului Chisinau la alegerile locale noi. Acest lucru s-ar putea datora inclusiv faptului ca nu exista unitate intre reprezentantii esichierului politic de dreapta, a declarat presedintele Igor Dodon in cadrul emisiunii Glavnii vopros de la NTV Moldova, transmite IPN.

Igor Dodon: Daca Putin avea posibilitatea sa candideze in R. Moldova, lua 65% din primul tur

Igor Dodon nu-si ascunde simpatiile sale fata de liderul de la Kremlin si il lauda deschis pe acesta cu orice ocazie. in incercarea a de demonstra cat de apreciat este omologul sau din Federatia Rusa la Chisinau, seful statului a declarat ca, daca Vladimir Putin ar candida la functia de presedinte al R. Moldova, el ar acumula 65% din voturile moldovenilor inca din primul tur.

Igor Dodon acuza NATO ca bombardeaza scolile prin diferite tari ale lumii: Trebuie sa spunem sincer cu se ocupa organizatia

Intr-un interviu pentru presa rusa, provocat de catre jurnalist sa comenteze activitatea NATO in R. Moldova, Igor Dodon a dat de inteles ca Alianta Nord-Atlantica, de fapt, ar avea scopuri la Chisinau, care insa sunt ascunse sub pretexte de ajutor umanitar.

Veaceslav Negruta:Republica Moldova nu si-a facut temele pentru acasa in relatia cu UE

Republica Moldova nu si-a facut temele pentru acasa in relatia cu Uniunea Europeana. Cel putin aceasta impresie o lasa vizita premierului Pavel Filip la Bruxelles, unde a prezentat realizarea punctelor stabilite de UE pentru acordarea asistentei macrofinanciare. Aceasta opinie a fost exprimata in cadrul emisiunii Cutia neagra de la TV8, transmite IPN.

Conducerea Universitatii din Bucuresti se alatura demersului Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca in a-i cere demisia ministrului Educatiei

Conducerea Universitatii din Bucuresti UB) se alatura demersului Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca in a-i cere demisia lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei. Nemultumirea universitatilor este legata de alocarea defectuoasa a locurilor bugetate.

Cum poti sa te alegi cu dosar penal pentru cateva pachete cu tigari. Cei mai multi contrabandisti sunt din Republica Moldova

Trei femei din Republica Moldova si un galatean sunt cercetati pentru contrabanda, acestia fiind surprinsi de politisti cand comercializau tigari cu timbre de acciza din tara invecinata in doua piete din Galati.

Valeriu Munteanu: Traian Basescu cere demisia lui Siegfried Muresan pentru ca acesta ii incurca lui Vlad Plahotniuc

Vicepresedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu considera ca motivul real pentru care Partidul Miscarea Populara, condus de catre Traian Basescu, solicita demisia eurodeputatului Siegfried Muresan este ca acesta ii incurca lui Plahotniuc.

Conducerea Universitatii din Bucuresti cere demisia ministrului Educatiei

Universitatea din Bucuresti cere demiterea ministrului Educatiei. Reprezentantii institutiei de invatamant superior din Capitala se alatura astfel demersului Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, la o zi du.

Conducerea celei mai mari universitati din tara cere demisia ministrului Educatiei

Intr-o scrisoare deschisa, dupa cateva saptamani de greva japoneza, conducerea UBB cere public luni, 7 mai, demisia ministrului Educatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )