Libnet.ro
UNICEF

10:00

Republica Moldova nu va depune cerere de aderare la UE in perioada presedintiei Romaniei. Sa fim realisti...

B1 B1,
Republica Moldova nu va depune cerere de aderare la UE in perioada presedintiei Romaniei. Sa fim realisti...

Republica Moldova nu va inainta o cerere de aderare la Uniunea Europeana in perioada in care Romania va detine presedintia Consiliului UE, a declarat Andrian Candu, presedintele Parlamentului de la Chisinau,. continuă pe B1

Andrian Candu: Moldova nu va inainta cerere de aderare la UE in perioada de presedintie a Romaniei

In perioada presedintiei Romaniei in UE, 1 ianuarie 30 iunie 2019, nu va fi inaintata o cerere de aderare la Uniunea Europeana de catre Republica Moldova, a anuntat presedintele Parlamentului, Andrian Candu, in cadrul emisiunii Piatnita s Anatoliem Golea de la RTR Moldova, transmite IPN.

Presedinta Adunarii Parlamentare a NATO, in vizita in Republica Moldova

Presedinta Adunarii Parlamentare a NATO,Rasa Jukneviciene, va efectua o vizita in Republica Moldova, in perioada 17-19 octombrie.

Maxim Lebedinschi: Vizita lui Recep Erdogan este importanta pentru Republica Moldova

Pentru Republica Moldova este importanta vizita presedintelui turc, Recep Tayyip Erdo287;an, avand in vedere ritmul de dezvoltare a statului turc din ultima perioada, dar si relatia economica dintre cele doua state. Declaratia a fost facuta de consilierul presedintelui Republicii Moldova pe probleme juridice, Maxim Lebedinschi, in cadrul emisiunii Glavnii vopros de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

Igor Dodon a cerut Turciei ca sabia lui Stefan cel Mare sa fie trimisa in Republica Moldova

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a inceput miercuri o vizita de doua zile in Republica Moldova, unde a fost primit cu mare fast de catre omologul sau moldovean, Igor Dodon, care cu aceasta ocazie.

SCHISMA in ORTODOXIE: Decizie SOC luata de Patriarhul Kirill cu privire la Republica Moldova, dupa declararea autocefaliei Bisericii Ortodoxe din Ucraina

Decizie de ultim moment luata de Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii cu privire la vizita pe care a anuntat ca o va face in Republica Moldova. Astfel, vizita Patriarhului Kirill programata pentru saptam.

FOTO Cel mai complex exercitiu militar multinational din acest an: 1.000 de militari din Romnia, SUA si Republica Moldova si 200 de mijloace tehnice iau parte la Justice Sword 18 n poligonul Smrdan

Aproximativ 1000 de militari si peste 200 mijloace tehnice, din Brigada 282 Infanterie Mecanizata Unirea Principatelor desfasoara, in aceste zile, in Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta Smardan, cel mai complex exercitiu multinational, cu desfasurare de trupe si tehnica, din acest an. La exercitiul militar participa, pe langa militari romani, si militari din armata Statelor Unite ale Americii si din Republica Moldova si este sprijinit de aeronave din cadrul Fortelor Aeriene Romane.

ERDOGAN a ajuns in Republica Moldova in plin SCANDAL! Vizita insotita de PROTESTE (GALERIE FOTO)

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdo287;an, si-a inceput miercuri vizita oficiala in Republica Moldova. Seful statului turc, impreuna cu sotia sa, Emine Erdo287;an, au fost intampinati pe Aeroportul.

China interzice importul de porci din Republica Moldova

Administratia vamala chineza a anuntat, astazi, ca a interzis importurile de porci si produse din carne de porc din Republica Moldova, pentru a preveni raspandirea pestei porcine africane, transmite Reuters.

Declaratie Comuna de cooperare intre Romania si Republica Moldova

Curtea de Conturi a Romaniei si al Curtea de Conturi a Republicii Moldova au parafat Declaratie Comuna care isi propune continuarea si consolidarea dialogului si dezvoltarea cooperarii intre cele doua Institutii Supreme de Audit, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )