Libnet.ro
UNICEF

00:07

Republica Moldova, fara Orizont in politica externa

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova, fara Orizont in politica externa

A trecut mai bine de o saptamana de la arestarea si expulzarea de catre autoritatile de la Chisinau a celor sapte cetateni turci . Membri ai celor mai prestigioase institutii de invatamant din Republica Moldova, precum liceul Orizont, institutii pe care regimul de la Ankara le considera insa afiliate miscarii Hizmet, cetatenii turci au fost expulzati pe baza unor probe destul de subtiri, a relatat presa de la Chisinau. continuă pe Adevărul

Anul 2019, declaratde Igor Dodon Anul Familiei in Republica Moldova

Igor Dodon a anuntat vineri, 14 septembrie, in cadrul Congresului Mondial al Famiilor, care se desfasoara in acest an la Chisinau, ca pentru a consolida programul atotcuprinzator de sustinere a familiei, a mamei si a copilului drept baza a viitorului statului nostru, anul 2019 a fost declarat oficial Anul Familiei in Republica Moldova.

Ilustri academicieni din Republica Moldova, comandori ai Ordinului Militar de Romania

In cadrul unui eveniment organizat de filiala clujeana a Academiei Romane, Ordinul Militar de Romania a acordat unor ilustri academicieni din Republica Moldova statutul de comandori ai Ordinului.

Opt tineri din Coreea de Sud, Marea Britanie, Italia, Ucraina, Turcia, Republica Moldova si Japonia s-au calificat in Semifinala Sectiunii de Vioara din cadrul Concursului Enescu 2018

Doi tineri din Italia, si cate unul din Coreea de Sud, Marea Britanie, Ucraina, Turcia, Republica Moldova si Japonia s-au calificat in Semifinala Sectiunii de Vioara a Concursului International George Enescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )