Libnet.ro
UNICEF

11:30

Republica Moldova va primi 10 milioane de euro pentru modernizarea sistemului termoenergetic din Balti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Republica Moldova va primi 10 milioane de euro pentru modernizarea sistemului termoenergetic din Balti

Republica Moldova va primi un imprumut de sapte milioane de euro, cu un potential grant de trei milioane euro din parte Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), in vederea modernizarea sistemului centralizat de termoficare al municipiului Balti. continuă pe Ziarul Bursa

Investitie Transelectrica: 5 milioane de euro pentru modernizarea unei statii din Galati

Transelectrica a investit circa 5 milioane de euro pentru retehnologizarea unei statii din Galati.

Domeniile Ostrov aloca 7 milioane euro pentru reconversia a 350 ha pomi fructiferi

Compania Domeniile Ostrov estimeaza ca, in acest an, va realiza o crestere cu 20% a cifrei de afaceri, fata de anul trecut, cand a inregistrat vanzari de 28 milioane de lei.

UPDATE Dosarul Microsoft. DNA: Nicolae Dumitru a primit 7,65 milioane de dolari pentru a interveni la Serban Mihailescu si Dan Nica/ Dorin Cocos a pretins 17,5 milioane euro pentru el, pentru Gheorghe Stefan si pentru Sandu

Omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore luni, a cerut si primit 7,65 milioane de dolari provenind de la Fujitsu Siemens Computers pentru a interveni la Serban Mihailescu si Dan Nica, in contractul licentelor Microsoft, arata DNA intr-un comunicat de presa. DNA arata de asemenea, intr-un nou comunicat de presa, ca Dorin Cocos a pretins in cadrul procedurii de achizitie a licentelor IT, pentru a asigura unui grup de firme atribuirea contractului, foloase necuvenite de 17,5 milioane euro pentru el, pentru Gheorghe Stefan si pentru Gabriel Sandu.

(P) La doi ani de activitate in Romania, Amethyst Radiotherapy investete 10 mil. euro pentru un nou centru medical la Cluj

De curand, Amethyst Radiotherapy cea mai moderna retea europeana de tratare a cancerului si-a extins serviciile in zona Ardealului prin lansarea unui nou centru medical la Cluj, al doilea din tara dupa cel din.

Pierderi de 546 milioane de euro pentru BCR dupa curatarea bilantului

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat pierderi de 546 de milioane de euro in primele noua luni ale anului, dupa curatarea bilantului. Astfel, banca a avut in aceasta perioada cheltuieli nete cu provizioane de 4,05 miliarde lei 910,9 milioane euro), de 2,5 ori mai mari decat in perioada similara din 2013, ca parte a procesului de curatare a bilantului.

Dosarul Microsoft: Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu

Dorin Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns in contul unor firme controlate de cei.

Dorin Cocos, pretentii de milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu

Dorin Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns in contul unor firme controlate de cei.

IFC imprumuta Garanti Leasing cu 7 milioane de euro pentru IMM-uri

IFC, institutie financiara membra a Grupului Banca Mondiala, a acordat un credit de 7 milioane euro Garanti Leasing Romania pentru finantarea IMM-urilor, cu o alocare speciala de 4 milioane de euro pentru finantarea proiectelor pentru eficienta energetica si energie regenerabila.

Profesorii din Republica Moldova organizeaza noi proteste pentru majorarea salariilor cu 10%

Mai multi profesori au venit astazi in fata Guvernului Republicii Moldova pentru a cere dreptate. La initiativa Sindicatelor, profesorii Universitatii Pedagogice Ion Creanga, Universitatii de Stat din Republica MoldovaUSM), precum si cei de la Universitatea TehnicaUTM) si Academia de Studii EconomiceASEM) au organizat un nou protest, cu scopul de a obtine o majorare de 10% a salariului.

Furturile se afla in topul infractiunilor din Republica Moldova

Numarul infractiunilor pe teritoriul Republica Moldova au crescut in primele 9 luni ale anului curent, fata de perioada similara a anului trecut cu peste 10 la suta. Astfel, daca in anul 2013 au fost inregistrate in jur de 26. 000 de infractiuni, in 2014 au avut loc aproape 29.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )