Libnet.ro
UNICEF

16:45

Republica Moldova sisteaza toate zborurile din Europa

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova sisteaza toate zborurile din Europa

Premierul Ion Chicu a anuntat ca Chisinaul a luat decizia de a suspenda toate cursele aeriene din Europa, incepand cu ziua de duminica, 15 martie, in contextul raspandirii coronavirusului. De astazi vor fi suspendate cursele aeriene din Barcelona si Paris. continuă pe Adevărul

Donald Trump a decis sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa

Presedintele american Donald Trump a decis, in incercarea de a stopa raspandirea Covid-19, sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa, cu o exceptie.

Moldova suspenda toate zborurile catre destinatii europene

Republica Moldova va suspenda toate zborurile catre destinatii europene incepand de duminica, timp de doua saptamani, a anuntat premierul Ion Chicu in cadrul unei conferinte de presa, potrivit.

Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia din cauza epidemiei coronavirus

Compania aeriana Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia in perioada 12 martie 2020 - 31 martie 2020 cu probabilitatea extinderii restrictiilor). Masurile sunt luate pentru prevenirea raspandirii infectiei cu noul tip COVID-19.

Donald Trump suspenda toate zborurile din Europa catre SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, suspenda toate intrarile persoanelor din tarile europene in SUA - cu exceptia Regatului Unit - timp de 30 de zile, pe fondul crizei COVID-19.

Statele Unite suspenda, pentru 30 de zile, toate calatoriile din Europa

Presedintele american Donald Trump a decis, in incercarea de a stopa raspandirea Covid-19, sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa, cu o exceptie.

inca doua cazuri de coronavirus, confirmate in Republica Moldova

Inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. in total, in tara sunt confirmate deja sase cazuri de infectie cu noul virus Covid-19. Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a precizat ca au aparut si alte doua cazuri noi suspecte de contaminare cu coronavirus. Ministra a mai subliniat ca ambele persoane infectate au revenit recent din Italia.

Doua cazuri noi de coronavirus in Republica Moldova. Ambele persoane au varsta de 60 de ani

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat in seara de marti, 10 martie, ca in Republica Moldova au fost confirmate alte doua cazuri noi de coronavirus. Este vorba despre un barbat, din sudul tarii, si o femeie din Chisinau, ambii in varsta de 60 de ani. Ambele persoane au si alte boli crononice. Starea lor de sanatate este de o gravitate medie.

Douasprezece cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca actualmente, in total, exista douasprezece cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova, dintre care doua cazuri se refera la copii. Rezultatele testelor de laborator, care vor arata cu exactitate daca este vorba de noul virus sau nu, urmeaza sa fie comunicate pe percursul zilei de marti, 10 martie.

Pregatiri pentru COVID-19 si in Republica Moldova. Magazinele, luate cu asalt de populatie (FOTO)

Dupa ce Ministerul Sanatatii din Republica Moldova a anuntat doua noi cazuri de infectare cu coronavirusul COVID-19, populatia a golit rafturile unor magazine, arataUnmedia. info. Potrivit celor mai.

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. Este vorba despre o femeie si un barbat reveniti din Italia de cateva zile, care nu au zburat cu aceeasi cursa de sambata, unde a fost i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )