Libnet.ro
UNICEF

22:30

Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia din cauza epidemiei coronavirus

Adevărul Adevărul,
Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia din cauza epidemiei coronavirus

Compania aeriana Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia in perioada 12 martie 2020 - 31 martie 2020 cu probabilitatea extinderii restrictiilor). Masurile sunt luate pentru prevenirea raspandirii infectiei cu noul tip COVID-19. continuă pe Adevărul

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

Toate evenimentele sportive din Italia suspendate din cauza coronavirusului

Comitetul Olimpic National Italian CONI) a decis, luni, suspendarea tuturor evenimentelor sportive din Italia din cauza epidemiei de coronavirus.

Ryanair suspenda toate zborurile catre si din Italia, din cauza coronavirusului

Ryanair a suspendat toate zborurile catre, dinspre si in interiorul Italiei, unde intreaga tara este in prezent blocata pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Pana cand sunt suspendate toate zborurile spre si dinspre Italia. Alte 3 tari sunt pe lista interdictiilor

Epidemia de coronavirus schimba fata lumii, schimba si traseul de zbor al companiillor aeriene. Nordul Italiei e in carantina de aproape o luna, in timp ce covid-19 se raspandeste in toata lumea. A fost declarata stare de urgenta internationala de catre OMS. UPDATE: Comitetul national pentru situatii de urgenta a hotarat sa suspende traficul aerian .

Wizz Air suspenda toate zborurile dintre Romania si Italia

Transportatorul low-cost Wizz Air a anuntat luni ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Romania suspenda zborurile spre si dinspre Italia, pana in 23 martie

Autoritatile romane au luat decizia suspendarii tuturor zborurilor spre si dinspre Italia, pana in 23 martie.

Coronavirus. Romania suspenda cursele auto spre si din Italia

Circulatia transportului rutier de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale si servicii ocazionale in trafic international, pentru toate cursele efectuate de catre operatorii de transport din Romania spre Italia si din Italia spre Romania, se suspenda incepand cu data de 10 martie.

Igor Dodon crede ca romanii din Italia vor vrea sa se intoarca acasa prin Chisinau: O sa permitem zborul doar moldovenilor

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, crede ca dupa ce Romania a interzis zborurile spre si dinspre Italia multi romani se vor intoarce in tara prin Chisinau. El spune ca nu va permite ca Republica Moldova sa devina tara de tranzit: O sa permitem zborul doar moldovenilor, potrivit agora. md.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )