Libnet.ro
UNICEF

14:30

Republica Moldova vrea sa copieze mitingul diasporei din Romania: Apelul pentru protest de amploare facut de Maia Sandu

B1 B1,
Republica Moldova vrea sa copieze mitingul diasporei din Romania: Apelul pentru protest de amploare facut de Maia Sandu

Mitingul disaporei ce are loc vineri in Piata Victoriei din Bucuresti este sursa de inspiratie pentru liderii politici pro-europeni de la Chisinau care vor sa organizeze o manifestatie de acelasi fel si peste. continuă pe B1

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator. Federatia Romanilor de Pretutindeni a trimis o instiintare Primariei Capitalei, prin care a anuntat ca nu va mai organiza protestul, desi.

Cum se mobilizeaza ploiestenii pentru mitingul Diasporei din data de 10 august

Ploiestenii se mobilizeaza pe retelele de socializare pentru mitingul Diasporei care va avea loc in Capitala in data de 10 august. Cei care vor sa participe la protestul de la Bucuresti sunt invitati sa se intalneasca in cea mai mare gara din Ploiesti pentru a pleca impreuna sau la benzinaria de la intrare in Ploiesti dinspre Valea Prahovei.

Ziua n care romnii s-au ntors acasa. Prezenta masiva anuntata la mitingul Diasporei, de vineri, din Piata Victoriei. Lista protestelor din tara si strainatate

Romanii din diaspora si cei ramasi in tara si-au dat intalnire vineri, in Piata Victoriei, din Bucuresti, pentru a protesta fata de directia in care PSD impinge Romania. Mitingul Diasporei, din 10 august, a fost anuntat pe retelele de socializare in urma cu doua luni, moment din care romanii din strainatate s-au mobilizat pe retelele de socializare, iar in ultimele zile coloane de masini dinspre Europa au intrat in tara prin vamile Bors si Nadlac cu destinatia Bucuresti.

VIDEO Mitingul Diasporei, aproape 100.000 de oameni la protest / Jandarmeria a intervenit n forta pentru evacuarea pietei / Iohannis: Interventia Jandarmeriei, puternic disproportionata

000 de oameni au venit, vineri, in Piata Victoriei, la mitingul Diasporei. Printre protestatarii pasnici si-a facut aparitia grupuri de huligani care au provocat incidente violente cu jandarmii care au folosit gaze lacrimogene masiv, iar in jurul orei 23. 00 au intervenit in forta pentru evacuarea pietei. Jandarmii au lovit de-a valma si manifestantii pasnici, care se deplasau cu mainile ridicate. in timpul incidentelor doi jandarmi, barbat si femeie, au fost prinsi de un grup de huligani si batuti. Doi manifestanti au intervenit facand scut in apararea celor doi. Potrivit Jandarmeriei, femeia a fost internata cu suspiciune de fractura de coloana cervicala. Peste 200 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala. ------------------------01:38 Jurnalistul HotNews Robert Mihailescu a fost lovit cu pumnii si picioarele de jandarmi la mitingul Diasporei din Piata Universitatii, in timp ce transmitea interventia in forta a jandarmilor impotriva manifestantilor. 00:41Jandarmeria Romana informeaza ca femeia jandarm, lovita de huligani, a fost internata cu suspiciunea de fractura la coloana cervicala00:29Jandarmii au intrat pe cai in Piata Victoriei, in aplauzele ironice a celor ramasi in Piata. Se scandeaza rusine!23:55 Un incendiu a izbucnit in zona bulevardului Banu Manta. 23:45Au loc ciocniri cu jandarmii in continuare pe strazile adiacente, desi majoritatea oamenilor pleaca. Pe Buzesti si Titulescu bubuie petarde si grenade lacrimogene. Multi oameni sunt pe Bd. Mihalache si scandeaza Nu plecam23:35 Presedintele Klaus Iohannis condamna interventia brutala a Jandarmilor, pe care o considera disproportionata.

VIDEO FOTO Cum au protestat pentru Mitingul Diasporei si romnii aflati n strainatate

Romanii din strainatate care nu s-au putut alatura celor veniti din toate colturile lumii la Mitingul Diasporei din Piata Victoriei din Capitala au manifestat la randul lor, vineri, in orasele in care locuiesc. Multi dintre acestia au postat pe retelele de socializare sau au remis redactiei fotografii cu protestul lor contra PSD si a Guvernului Dancila.

Revista Ultra, care se ocupa de fenomenul ultras din Romania, anunta ca nicio galerie nu participa la miting / Jandarmeria: in Piata au venit membrii galeriilor

Ultra, publicatia care trateaza fenomenul ultras in Romania, a transmis ca nicio galerie de fotbal nu va merge la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. ii anuntam pe urmaritorii nostri ca nicio.

PSD raspunde la mitingul diasporei cu discursuri despre pensii. Turcan: La fel ca facut si Ceausescu in 1989

PSD a ales metoda prin care vrea sa distraga atentia de la mitingul diasporei la care sunt asteptati mii de persoane. Olguta Vasilescu vrea sa directioneze atentia de la nemultumirea romanilor catre un mesaj.

Cum arata la TV mitingul diasporei. Lacrimi si sange la Realitatea TV, imagini uluitoare la RTV. Ministrul Muncii, la Antena 3: Pensiile nu scad

Toate posturile de stiri transmit imagini de la mitingul Diasporei, insa fiecare trateaza diferit ciocnirile violente dintre fortele de ordine si protestatari. Daca Realitatea TV vorbeste despre lacrimi si sange in fata Guvernului, Romania TV revine cu alerta maxima, in timp ce Antena 3 insista foarte mult pe jandarmii raniti si discuta despre pensii cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Mitingul diasporei divizeaza preotii: in timp ce unul face apel la Dragnea pentru apararea tarisoarei scumpe de rataciti platiti, altii se pozeaza cu clasicul mesaj anti-PSD (FOTO)

Mitingul diasporei care va avea loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala produce reactii pana si lumea bisericeasca. in timp ce Liviu Dragnea se afla in studio, Romania TV a difuzat apelul unui preot.

Liviu Dragnea, despre mitingul Diasporei: Este un miting politic. Sper ca vor fi proteste pasnice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, la Romania TV, ca mitingul romanilor din Diaspora, anuntat pentru vineri in Piata Victoriei, este unul politic si si-a exprimat speranta ca acesta va fi unul pasnic.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )