Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restrictii de circulatie in Capitala, pe perioada funeraliilor Regelui Mihai I

Adevărul Adevărul,
Restrictii de circulatie in Capitala, pe perioada funeraliilor Regelui Mihai I

Politia Romana a anuntat ca va lua masuri de restrictionare a traficului rutier in Bucuresti, pana in data de 16 decembrie, pentru organizarea funeraliilor Regelui Mihai I. continuă pe Adevărul

Ce restrictii de circulatie vor fi impuse in Bucuresti in timpul funeraliilor Regelui Mihai I

Politia Romana a prezentat miercuri restrictiile de circulatie care vor fi impuse in Bucuresti pana in data de 16 decembrie, restrictii impuse de organizarea funeraliilor Regelui Mihai I.

Ce restrictii de circulatie vor fi impuse in Bucuresti, sambata, in timpul funeraliilor Regelui Mihai I

Politia Romana a prezentat miercuri restrictiile de circulatie care vor fi impuse in Bucuresti pana in data de 16 decembrie, restrictii impuse de organizarea funeraliilor Regelui Mihai I.

Restrictii rutiere in Capitala pentru funeraliile Regelui Mihai. Vezi lista rutelor ocolitoare

Traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala, in perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, a informat marti Brigada rutiera. Pe 13.

Restrictii rutiere in Capitala pentru FUNERALIILE Regelui Mihai

Traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala, in perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, a informat marti Brigada rutiera, potrivit.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei

Biroul de Presa al Casei Majestatii Sale a transmis actualizarile cu privire la programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei din ziua de sambata, 16 decembrie.

Programul funeraliilor Regelui Mihai. Ce se va intampla la momentul trecerii cortegiului pe sub Arcul de Triumf

Circulatia pe mai multe bulevarde din Capitala va fi restrictionata pentru inmormantarea Regelui Mihai, informeaza Brigada Rutiera. Astfel, miercuri seara, dupa ora 19:00, la momentul trecerii.

Casa Regala a desemnat TVR producator exclusiv al funeraliilor regelui Mihai I: ce puteti vedea la posturile publice

Casa Regala a desemnat Televiziunea Romana drept producator exclusiv al ceremoniilor de inmormantare a regelui Mihai I. in zilele urmatoare, TVR va realiza si va difuza pe toate posturile sale un amplu program dedicat Majestatii Sale.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei. Au fost anuntate schimbari importante

In ziua de sambata, 16 decembrie 2017, dupa ceremonia religioasa si militara din Piata Palatului Regal, sicriul cu corpul neinsufletit al Regelui Mihai va fi urcat pe un afet de tun si va.

Restrictii rutiere in Capitala pentru funeraliile Regelui Mihai

In perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala. Soferii sunt rugati de Politia Rutiera sa foloseasca rute alternative.

Patriarhie: Clopotele vor bate de trei ori, in timpul funeraliilor Regelui Mihai

In cadrul ceremoniilor religioase oficiate cu prilejul inmormantarii Regelui Mihai I al Romaniei vor exista trei momente in care vor fi trase clopotele catedralelor, manastirilor si bisericilor din intreaga tara, informeaza Patriarhia Romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )