Libnet.ro
UNICEF

23:00

Arafat: Toate sectiile de Terapie Intensiva-Covid din Bucuresti sunt pline Niciun caz grav nou nu mai poate fi internat Si maine vom avea o cifra record

Hotnews Hotnews,
 Arafat: Toate sectiile de Terapie Intensiva-Covid din Bucuresti sunt pline Niciun caz grav nou nu mai poate fi internat Si maine vom avea o cifra record

Doctorul Raed Arafat a declarat vineri ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Este vorba despre Institutul Matei Bals, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, Institutul Marius Nasta si Spitalului Militar. Semnalul este ca sunt tot mai multe cazuri grave. La acest moment, analiza de la ora 18 ne arata ca maine vom avea din nou o cifra record de peste 800 de cazuri, probabil 866 de cazuri, spune Arafat. Arafat: Cine este asimptomatic si decide sa se externeze, nu se va izola singur acasa, ci si familia este obligata sa stea in carantina. continuă pe Hotnews

RAED ARAFAT: Toate sectiile ATI-Covid din Bucuresti sunt pline

Doctorul Raed Arafat a declarat azi ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Pacientii gravi sunt dusi la spitale din afara Bucurestiului, dar si acestea incep sa nu mai aiba loc la terapie intensiva.

Schimbare majora la conturile Revolut. Milioane de clienti din Romania sunt vizati

Poate ca ai auzit deja de Revolut, alternativa bancara digitala care te ajuta sa iti controlezi mai bine banii, sau poate deja folosesti cardul si ai descarcat aplicatia. in acest caz trebuie sa stii ca toate codurile IBAN ale conturilor Revolut din tara noastra se modifica. Deja a inceput transferul clientilor catre Lituania. Revolut anunta .

Se dau bani de la stat. Mii de tineri din Romania sunt vizati. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Veste extraordinara pentru tinerii din Romania. Autoritatile au anuntat ca se dau bani de la stat in anumite conditii. De ce acte este nevoie?! Se dau bani de la stat pentru tineri Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti AMOFM) a facut anuntul. Absolventii institutiilor de invatamant in varsta de minimum 16 ani pot .

Cine castiga alegerile locale din Bucuresti. Oamenii au stabilit: Gabi Firea, lupta stransa cu Nicusor Dan

Potrivit unui sondaj IRSOP, in Bucuresti, peste 70% din populatia cu drept de vot sustine ca va vota la alegerile locale din septembrie. De aceasta data, prezenta declarata la urne e plauzibila datorita tensiunilor din societate, precum si a incertitudinilor economice si a polarizarii politice. b Cine va castiga alegerile locale din Bucuresti. Alegatorii au stabilit: .

UPDATE Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID, pentru prima data dupa 4 luni Firea: Nu se vor putea face internari de vineri

Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID incepand de astazi, la 4 luni dupa ce a fost desemnat spital de suport COVID si nu a mai primit alte tipuri de pacienti. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a emis avizul temporar pentru functionarea unitatii medicale in regim deschis, atat pentru pacientii COVID, cat si pentru cei care necesita tratament de specialitate pentru alte patologii.

Spitalul din Bucuresti care a primit ca donatie un robot de sterilizare

Spitalul Universitar din Bucuresti a primit o donatie importanta. Vorbim despre un robot de sterilizare produs de o companie din Romania. Initiativa a pornit in urma unei campanii de responsabilitate sociala.

BCR doneaza Spitalului Universitar din Bucuresti un robot de sterilizare produs in Romania

Banca Comerciala Romana doneaza, marti dimineata, un robot de sterilizare Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti SUUB), in urma unei campanii de responsabilitate sociala desfasurata de banca.

Autoritatile din Wuhan sunt in alerta. Ce pericol ii paste acum pe locuitori

Problemele nu par sa se mai opreasca pentru autoritatile din Wuhan. Dupa ce zona a fost greu incercata de coronavirus in luna decembrie, un alt pericol ii paste acum pe locuitori. Inundatiile fac prapad in orasul cu 11 milioane de locuitori Orasul din care a pornit in luna decembrie virusul COVID-19 face acum parte din .

Previziunea sumbra a lui Raed Arafat. Cate cazuri noi vom avea sambata. Terapiile Intensive din Bucuresti sunt deja pline

Seful DSU Raed Arafat a declarat ca, potrivit datelor intermediare pe care le are, sambata se va atinge un nou record de noi cazuri de Covid-19. Vineri seara, numarul de pacienti noi inregistrati in intervalul joi ora 18. 00 - vineri ora 18. 00, potrivit datelor intermediare la care are acces seful DSU, era de 866.

Medic de la Babes, declaratie controversata: Nu crezi in COVID, atunci hai cu noi in terapie intensiva fara masca si respira adanc!

Un medic de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti trage un semnal de alarma cu privire la cei care sustin teorii conspirationale despre COVID si care refuza sa poarte masca sanitara. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a medicului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )