Libnet.ro
UNICEF

19:45

Restrictii noi in Romania. Se inchid magazinele mai devreme, ce se intampla cu scolile. Iohannis a facut anuntul

Playtech Playtech,
Restrictii noi in Romania. Se inchid magazinele mai devreme, ce se intampla cu scolile. Iohannis a facut anuntul

Joi seara, la inceputul sedintei de Guvern, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca restrictiile actuale nu mai sunt suficiente pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, dupa ce, in Romania, in ultimele 24 de ore s-au inregistrat aproape 10. 000 de cazuri noi. Se inchid magazinele mai devreme, ce se intampla cu scolile La inceputul sedintei de Guvern, . continuă pe Playtech

Restrictii noi in Bucuresti, de la miezul noptii. Ce obligatii au acum toate companiile din oras

In cadrul conferintei de presa de ieri, Prefectul Traian Berbeceanu a anuntat noi masuri pentru Bucuresti. Noile masuri sunt ca efect al situatiei actuale din capitala, a gradului mare de noi infectari. Traian Berbeceanu anunta noi masuri pentru Bucuresti Din cauza cresterii ratei de noi infectari la nivelul Bucurestiului, si vorbi aici de 3,91 la .

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )