Libnet.ro
UNICEF

16:15

Restrictii rutiere duminica in Piata Victoriei, unde va avea loc un miting al militarilor in rezerva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Restrictii rutiere duminica in Piata Victoriei, unde va avea loc un miting al militarilor in rezerva

Traficul rutier va fi restrictionat, duminica, pana la ora 18. 00, in Piata Victoriei, unde va avea loc un miting de protest al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, care a anuntat ca la miting vor participa aproximativ 25. 000 de persoane. continuă pe Wall-Street Ro

Forestierii protesteaza marti in Piata Victoriei: Romsilva impune conditii greu de suportat

Asociatia Forestierilor din Romania acuza Romsilva ca impune agentilor economici conditii greu de suportat, ca institutia nu respecta regulamentul de valorificare a masei lemnoase din proprietatea publica a statului, iar contractul cadru de furnizare contine clause abuzive. Forestierii vor protesta marti in Piata Victoriei.

Cand vor avea loc simularile examenelor nationale de anul acesta

Simularile examenelor nationale de anul avesta vor avea loc in perioada 22 - 24 februarie, pentru elevii de clasa a VIII-a, iar elevii din clasele a XI-a si a XII-a vor sustine simulari intre 7 si 10 martie, a transmis, vineri, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

EVALUARE NATIONALA 2016. Evaluarile la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc intre 23 mai si 10 iunie

Evaluarile Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc intre 23 mai si 10 iunie, anunta Ministerul Educatiei, care a publicat si metodologia de organizare.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )