Libnet.ro
UNICEF

23:45

RESTRICTII DE TRAFIC in Bucuresti. incep REPETITIILE pentru parada militara de Ziua nationala

B1 B1,
RESTRICTII DE TRAFIC in Bucuresti. incep REPETITIILE pentru parada militara de Ziua nationala

Sambata si duminica, traficul rutier este restrictionat in zona Piata Presei - Arcul de Triumf, unde se desfasoara repetitiile generale pentru parada militara din 1 Decembrie, anunta Brigada. continuă pe B1

Antrenament general la Arcul de Triumf pentru Parada militara

Antrenamentul general pentru desfasurarea Paradei Militare de 1 Decembrie va avea loc astazi, de la ora 10:00, in Piata Arcul de Triumf, anunta Ministerul Apararii.

Antrenament general la Arcul de Triumf pentru parada militara de 1 Decembrie

Aproximativ 3. 500 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, precum si militari din mai multe tari aliate sau partenere participa.

Antrenament general la Arcul de Triumf pentru Parada militara, astazi, de la ora 10.00

Antrenamentul general pentru desfasurarea Paradei Militare de 1 Decembrie va avea loc sambata, de la ora 10. 00, in Piata Arcul de Triumf, anunta Ministerul Apararii.

Antrenament la Arcul de Triumf pentru parada de 1 decembrie

Aproximativ 3. 500 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, precum si militari din mai multe tari aliate sau partenere participa sambata, la Arcul de Triumf, la antrenamentul general pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei.

Tudose, Dragnea si Tariceanu vin la Alba Iulia de Ziua Nationala. Organizatorii au schimbat programul si pregatesc o parada militara spectaculoasa

O parada militara spectaculoasa va fi organizata la 1 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, la Alba Iulia. Motivul schimbarilor radicale in programul evenimentului este prezenta la Alba Iulia a premierului Mihai Tudose, alaturi de sefii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

LIVE VIDEO Sambata are loc antrenamentul general pentru parada de Ziua Nationala

Militarii Ministerului Apararii Nationale, efectueaza, sambata, antrenamentul general pentru parada ce va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Nationala, in Bucuresti. MApN transmite, live, pe Facebook, repetitia soldatilor romani.

VIDEO Sambata a avut loc antrenamentul general pentru parada de Ziua Nationala

Militarii Ministerului Apararii Nationale, efectueaza, sambata, antrenamentul general pentru parada ce va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Nationala, in Bucuresti. MApN transmite, live, pe Facebook, repetitia soldatilor romani.

Restrictii de circulatie in Bucuresti pentru repetitiile si parada de Ziua Nationala

Circulatia in Bucuresti va fi restrictionata sambata si duminica in zona Arcului de Triumf pentru antrenamentele generale de Ziua Nationala a Romaniei, precum si saptamana viitoare in ziua paradei militare de 1 Decembrie, scrie Agerpres, citand un comunicat al Brigazii Rutiere.

Repetitie generala pentru parada de 1 Decembrie

Antrenamentul general pentru desfasurarea paradei militare de 1 Decembrie va avea loc sambata, de la ora 10. 00, in Piata Arcul de Triumf. Vor fi restrictii de trafic in aceasta.

Repetitile pentru parada de Ziua Nationala dau traficul din Bucuresti peste cap

Traficul rutier va fi restrictionat sambata si duminica in zona Arcului de Triumf pentru antrenamentele generale de Ziua Nationala a Romaniei, precum si saptamana viitoare in ziua paradei militare de 1 Decembrie.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )