Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parada militara si fasole cu carnati pentru constanteni, de 1 Decembrie

Adevărul Adevărul,
Parada militara si fasole cu carnati pentru constanteni, de 1 Decembrie

Parada militara se va desfasura pe bulevardul Alexandru Lapusneanu din municipiul Constanta. Administratia locala a pregatit, pe langa fasole si carnati, si meniuri de post sau pentru musulmani. continuă pe Adevărul

FOTO Cine este Nicolae Tonu, generalul de brigada care va conduce parada militara de la Alba Iulia

Comandantul ceremonialului militar ce se va desfasura duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Nationale, este generalul de brigada Nicolae Tonu.

Trafic rutier restrictionat in Capitala pentru antrenamentele generale si parada militara de 1 Decembrie

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. La.

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara.

Restrictii de trafic in Capitala pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei si tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. Mai multe restrictii de circulatie sunt impuse in.

Prognoza meteo pentru luna decembrie. Anuntul ingrijorator al ANM: ne asteapta o iarna grea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna decembrie. Sunt anuntate valori termice care vor depasi media normala pentru aceasta perioada a anului. Cu toate acestea, meteorologii avertizeaza ca vom avea o iarna grea. Prognoza meteo pentru luna decembrie Prognoza meteo: saptamana 25 noiembrie 2 decembrie Valorile termice vor fi mai .

HOROSCOP pentru luna decembrie. Sfarsit de an plin de probleme pentru aceasta zodie

Horoscop decembrieBerbec Ai multa energie disponibila pentru luna decembrie, insa trebuie sa fii atent la modul in care o folosesti cand vine vorba de oamenii din jurul tau. Pe de alta parte,.

Joi incep repetitiile pentru marea parada militara de Ziua Nationala. Vor fi restrictii de circulatie

De Ziua Nationala a Romaniei vor defila cateva sute de militari din Garnizoana Buzau cu mijloace tehnice din dotare, precum si angajati ai Ministerului de Interne. Ceremoniile se vor desfasura anul acesta, pe Calea Eroilor pentru a permite unui numar cat mai mare de buzoieni sa asiste la desfasurarea de forte.

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru luna decembrie. Taurii trebuie sa-si rezolve niste probleme, Varsatorii pleaca in vacanta

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna decembrie. Au o protectie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )