Libnet.ro
UNICEF

05:30

RETRAGERI in masa de la sectiile de votare pentru referendum. Olt: 52 de presedinti au fost deja inlocuiti

B1 B1,
RETRAGERI in masa de la sectiile de votare pentru referendum. Olt: 52 de presedinti au fost deja inlocuiti

Un numar de 52 de presedinti ai sectiilor de votare pentru referendum din Olt si-au inaintat cereri de retragere, desi abia fusesera desemnati prin tragere la sorti. De asemenea, in aceeasi zi in cele. continuă pe B1

Retrageri in masa de la sectiile de votare. Sute de presedinti desemnati pentru sectiile de votare au cerut inlocuirea

Cu citeva zile inainte de desfasurarea referendumului pentru redefinirea familiei, mai multe Birouri Electorale Judetene au dificultati in desemnarea presedintilor sectiilor de votare. Autoritatile sustin insa ca nu este inca nicio problema, si ca pana vineri fiecare sectie de votare va avea desemant un presedinte. in unele judete numarul acestora este foarte mare, in Teleorman jumatate din cei 363 de presedinti au anuntat ca nu vor lua parte.

Val de retrageri din fruntea sectiilor de votare pentru referendum. in Olt au fost deja inlocuiti 52 de presedinti

De-abia desemnati, spre sfarsitul saptamanii trecute, si zeci de experti electorali si-au inaintat deja cereri de retragere de la sefia sectiilor de votare, in Olt procesul fiind in derulare.

Val de retrageri din fruntea sectiilor de votare pentru referendum in Mehedinti

Val de retrageri ale presedintilor de sectii de votare din judetul Mehedinti de la referendumul din 6-7 octombrie. 60 din cei 287 de presedinti de sectii din Mehedinti au anuntat Biroul Electoral Judetean ca nu pot onora aceasta sarcina, din motive personale.

Cele mai izolate si ciudate sectii de votare pentru referendum

Partidul Social Democrat a blocat sistemul electronic pentru referendumul din octombrie, un semnal mare de alarma intrucat, fara acesta, se poate frauda foarte usor. Este cu atat mai ciudat faptul ca, pentru acest referendum, Romania va avea un numar.

Biserica NU a ratat ocazia sa faca PROPAGANDA pentru referendum nici la nunta fostului Principe Nicolae: Ce exercitiu ABRACADABRANT de imaginatie a propus Arhiepiscopul Calinic (FOTO)

Nunta fostului Principe Nicolae cu Alina Binder a fost inca un prilej pentru reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane BOR) sa faca propaganda politica. Evident, in favoarea referendumului privind familia.

Primaria Bucuresti blocheaza campania electorala pentru referendum

Asociatia MozaiQ atrage atentia ca Primaria Capitalei intarzie si blocheaza aprobarea amplasarii unui cort in zona centrala a Bucurestiului, unde oamenii sa fie informati cu privire la referendumul pentru modificarea Constitutiei. Organizatia spune ca blocarea autorizarii amplasarii unui cort vine in contextul in care si aprobarea unei manifestatii publice a comunitatii LGBT s-a obtinut in conditii dificile, solicitandu-se insistent reprezentantilor MozaiQ modificarea caracterului manifestatiei programata pentru 30 septembrie din mars in protest static, conform News. ro.

BOR intra oficial in campania pentru referendum: Trebuie sa aparam darul sacru al vietii, in pofida multor actiuni de boicotare agresiva si denigrare injusta a referendumului

Biserica Ortodoxa Romana a anuntat ca Adunarea Nationala Bisericeasca a decis sa ii indemne pe romani sa participe la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si sa voteze Da.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )