Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOR intra oficial in campania pentru referendum: Trebuie sa aparam darul sacru al vietii, in pofida multor actiuni de boicotare agresiva si denigrare injusta a referendumului

B1 B1,
BOR intra oficial in campania pentru referendum: Trebuie sa aparam darul sacru al vietii, in pofida multor actiuni de boicotare agresiva si denigrare injusta a referendumului

Biserica Ortodoxa Romana a anuntat ca Adunarea Nationala Bisericeasca a decis sa ii indemne pe romani sa participe la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si sa voteze Da. continuă pe B1

Tariceanu: ALDE nu se va implica n campania pentru referendum: Simpatizantii sa voteze conform propriei constiinte

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, miercuri, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendum si i-a sfatuit pe simpatizantii partidului sa voteze conform propriei constiinte.

ALDE nu se va implica in campania pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendumul privind redefinirea familiei, precizand ca le va recomanda simpatizantilor sa voteze conform propriei constiinte.

Tariceanu, progresist peste noapte: ALDE nu se va implica in campania pentru referendum. Sa respectam libertatea fiecaruia sa-si organizeze viata intima

Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Tariceanu le va recomanda simpatizantilor sa voteze conform propriei constiinte. Dupa referendum, ALDE va promova o lege a parteneriatului civil. Liderul ALDE, partid care a votat pentru familia traditionala in Parlament, s-a schimbat dupa vizita de ieri la Bruxelles.

SONDAJ Credeti ca Guvernul si PSD fac campanie pentru referendum?

Premierul Viorica Dancila a fost criticata, la Parlamentul European, pentru referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, actiune ce contravine politicii socialistilor si liberalilor europeni. Ea a transmis la PE un mesaj ambiguu despre implicarea PSD si a guvernului in referendum. Credeti ca Guvernul si PSD fac campanie pentru referendum?Participa la sondajul HotNews. ro.

BOR nu vede nimic in neregula cu PROPAGANDA pentru referendum din biserica din Campina: Aceasta intalnire nu are absolut nimic ilegal in ea, nu este o forma de blasfemie

Biserica Ortodoxa Romana BOR) a oferit un prim punct de vedere dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi au stat la aceeasi masa pentru a.

Episcopul Slatinei si Romanatilor, in campania pro-referendum pentru redefinirea familiei: Vreti, deci, sa evitam, pe viitor, mania Domnului?

Biserica a inceput propaganda pro-referendum, pe site-ul Episcopiei Slatinei si Romanatilor aparand indemnul episcopului catre enoriasi.

Dragnea: PSD nu va face campanie pentru referendum, ci o actiune de informare

Este important pentru noi ca partid sa organizam in perioada urmatoare o actiune de informare a populatiei cu privire la referendum, a declarat joi Liviu Dragnea, precizand ca nu este vorba de o campanie.

Motivele pentru care trebuie sa bei must toamna aceasta. Beneficii enorme pentru sanatate

Mustul constituie un remediu redutabil pentru tratarea mai multor afectiuni. Ajuta la mentinerea nivelului bun al colesterolului - Studii medicale au indicat faptul ca un pahar de suc de struguri proaspat stors.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )