Libnet.ro
UNICEF

08:15

Reuniune a ministrilor de Finante din cele mai puternice sapte economii ale planetei, pe fondul tensiunilor provocate de taxarea gigantilor din domeniul internetului

Hotnews Hotnews,
 Reuniune a ministrilor de Finante din cele mai puternice sapte economii ale planetei, pe fondul tensiunilor provocate de taxarea gigantilor din domeniul internetului

Ministrii de Finante din grupul statelor puternic industrializate G7) se vor reuni miercuri si joi in apropierea Parisului, pe fondul tensiunilor franco-americane provocate de taxarea gigantilor din domeniul Internetului, dar si pentru a vorbi despre proiectul de moneda virtuala Libra al Facebook, scrie Agerpres, citand AFP. continuă pe Hotnews

Cele mai puternice state vor miliardele Facebook: cum le-ar putea obtine?

Grupul celor mai dezvoltate state din lume G7) a ajuns la o acord: sa taxeze companiile mari din tehnologie, cum e Facebook. Dupa ce Franta deja a facut un demers in acest sens, alte tari ar.

VIDEO Rasaritul de soare din Apuseni. Cum arata o dimineata perfecta intr-unul dintre cele mai pitoresti locuri din tara

Cele cateva zeci de familii care traiesc in satele izolate de la poalele Muntelui Vulcan, la granita judetelor Hunedoara si Alba, se bucura de unul dintre cele mai impresionante locuri din Romania.

FOTO Cele mai izolate locuri aflate la capatul Pamantului: de la cea mai inalta asezare de pe glob la traiul la -58 de grade

Sunt extrem de retrase si din acest motiv spectaculoase. Atrag ca un magnet turistii aflati in cautare de locuri speciale, unice, iesite din comun. Vorbim despre unele dintre cele mai izolate locuri de pe pamant locuite in permanenta de oameni.

VIDEO Simona Halep Show - Cele mai frumoase 10 puncte castigate de campioana de la Wimbledon

Simona Halep facut spectacol si a castigat titlul de la Wimbledon. Englezii au postat un clip cu cele mai frumoase 10 puncte castigate de romanca de-a lungul competitiei, alaturi de mesajul Nivel de maestru in acoperirea terenului.

Cele mai falsificate bancnote din Romania si cum deosebesti banii falsi

Banca Nationala Romana BNR) a lansat un raport cu cele mai falsificate bancnote din Romania, anul trecut. Cum deosebesti banii falsi. Infractorii falsifica euro, dolari sau lire sterline,.

Cum te muti la Digi si prinzi cele mai ieftine abonamente si telefoane

Grupul Digi |RCS-RDS practica cele mai mici tarife din Romania la abonamente. Totodata, are numeroase oferte pentru telefoane cumparate mai ieftin. Cum treci insa de la ce ai tu acum la acest.

Cumperi apa imbuteliata? De ce este una dintre cele mai mari inselatorii ale vremurilor noastre

Dupa ce ne-am chinuit 100 de ani sa avem apa potabila in casa, din ce in ce mai multi oameni investesc sume fabuloase in apa plata imbuteliata. Consecinte si costurile aceste practici sunt socante. Ai crede ca o investitie semnificativa in apa plata are beneficii majore pentru sanatate. Cu cat apa este mai scumpa, cu .

Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani. Era una dintre cele mai suple artiste din Romania FOTO

Anca Turcasiu este o actrita si cantareata romana care a debutat la 12 ani in filmul De dragul tau, Anca!. Pe langa talentul incontestabil, artista este si o prezenta incantatoare oriunde paseste. Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani Anca Turcasiu face ravagii pe unde se prezinta. Pe langa atitudinea sa .

FOTO Delta Dunarii in cele mai frumoase ilustrate din trecut. De ce este atat de special taramul de la Marea Neagra

Delta Dunarii s-a numarat dintotdeauna printre cele mai atractive tinuturi ale Romaniei. O arata si nenumaratele ilustrate din anii de comunism, pe care oaspetii Deltei le trimiteau celor dragi.

Traian Basescu: Dancila are cele mai mari sanse sa devina candidatul PSD la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat duminica, la Romania TV, ca Viorica Dancila are cele mai multe sanse sa devina candidatul PSD la prezidentiale, avand in vedere sustinerea din partid.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )