Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi restrictii pentru romani, de Sarbatori. Premierul interimar Ciuca tocmai a facut anuntul

Playtech Playtech,
Noi restrictii pentru romani, de Sarbatori. Premierul interimar Ciuca tocmai a facut anuntul

Dupa un Psste petrecut in stare de urgenta, romanii asteapta cu mare nerabdare Craciunul si Revelionul. Din pacate, vestile nu sunt bune deloc. Premierul interimar Nicolae Ciucaa anuntat noi restrictii de Sarbatori. Au fost anuntate restrictii pentru Sarbatori Vesti rele pentru romani. Premierul interimar Nicolae Ciuca a facut anuntul legat de noi restrictii de Sarbatori. continuă pe Playtech

Coronavirus Germania: Angela Merkel cere introducerea unor noi restrictii si in perioada sarbatorilor de iarna

Cancelarul german Angela Merkel a cerut miercuri implementarea de noi restrictii pentru combaterea coronavirusului in intreaga Germanie dupa ce masurile in vigoare s-au dovedit insuficiente pentru controlarea numarului de infectii, relateaza Euronews.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca: Vom continua sa focalizam atentia Guvernului pe gestionarea pandemiei COVID-19, strategia de vaccinare si masurile economice. ii multumesc lui Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a declarat, marti, in prima sa iesire publica dupa ce a preluat conducerea Guvernului, ca Executivul va continua sa se ocupe de gestionarea pandemiei de coronavirus, de.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat Raed Arafat, convocati de Iohannis la Cotroceni

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si Raed Arafat, seful DSU, au fost convocati marti de presedintele Klaus Iohannis la o sedinta la Cotroceni, incepand cu ora.

Noi restrictii dure pentru locuitorii Capitalei. Ce se va intampla in supermarketuri chiar inainte de sarbatori

Noi restrictii se anunta pentru bucuresteni, inaintea sarbatorilor de iarna. in contextul pandemiei de COVID-19 si al mentinerii unui numar mare de imbolnaviri, autoritatile ar putea interzice folosirea unui obiect extrem de folosit in supermarketuri. Aceasta decizie urmeaza sa fie luata in cel mai scurt timp, fiind considerata o masura de preventie impotriva transmiterii noului .

Premierul interimar se inalneste cu ambasadorul SUA, presedintele Bancii de Import-Export a SUA si cu un reprezentant al Departamentul Energiei din SUA

Premierul interimar Nicolae Ciuca va avea miercuri o intrevedere cu Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Kimberly Reed - presedintele Bancii de Import-Export a SUA si Aleshia.

Se dau bani pentru romani! Cine poate beneficia de 2.350 de lei, lunar

Pe ultima suta de metrii in actuala formula guvernamentala, Monica Anisie a mai semnat un nou proiect. Este vorba de un proiect pilot pentru sistemul de invatamant universitar. Conform proiectului vor beneficia de 2. 350 de lei cei care vor face masteratul didactic. Start in cariera prin master didactic Asa se numeste noul proiect initiat si .

Medicul Virgil Musta, inca o lovitura dura pentru romani. Ce se va intampla in luna ianuarie

Medicul de la spitalul Victor Babes din Timisoara avertizeaza populatia cu privire la petrecerea sarbatorilor de iarna, avand in vedere explozia cazurilor COVID-19 printre cunoscuti. Virgil Musta preconizeaza de asemenea ca in luna ianuarie, romanii se vor confrunta cu un numar si mai mare de imbolnaviri. La ce trebuie sa fie atenti romanii Pentru ca .

Nicolae Ciuca, premierul interimar: Vom continua masurile pentru combaterea pandemiei

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si-a preluat mandatul de prim-ministru interimar in aceasta dimineata. in urma noii numiri, acesta a declarat ca vor fi continuate masurile economice adoptate de Cabinetul Orban, dar si cele pentru combaterea pandemiei.

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar al Romaniei. Prezent in numeroase teatre de operatiuni si decorat de americani. Averea militarului

Actualul premier interimat Nicolae Ciuca ar putea fi unul din numele cu care liberalii vor merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis in vederea formarii viitorului Executiv, arata surse politice din PNL pentru Adevarul. Cunoscut si ca generalul desertului, Nicolae Ciuca are o reputatie buna in cadrul partenerilor americani, care, de altfel, i-au oferit mai multe distinctii si decoratii.

Premierul interimar Nicolae Ciuca se intalneste cu ambasadorul SUA

La intalnirea dintre Nicolae Ciuca si Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA, vor participa presedintele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )