Libnet.ro
UNICEF

11:45

Reusita medicala: al doilea transplant pulmonar din Romania

Antena3 Antena3,
Reusita medicala: al doilea transplant pulmonar din Romania

Al doilea transplant pulmonar bilateral a fost efectuat in noaptea de 1 mai de echipa Spitalului Clinic Sfanta Maria din Bucuresti. Operatiunea s-a dovedit a fi o reusita. Pacientul de 47 de ani este la. continuă pe Antena3

Al doilea transplant pulmonar din Romnia va fi efectuat marti dimineata la Spitalul Sfnta Maria din Bucuresti

Al doilea transplant pulmonar din Romania va fi efectuat marti dimineata la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, acelasi spital unde a avut loc si primul transplant de plaman din tara noastra, pe data de 18 aprilie. Echipa de medici va fi condusa de chirurgul Igor Tudorache, seful Centrului de transplant pulmonar din Hanovra cel mai mare din Germania), acelasi medic care, impreuna cu chirurgi de la Spitalul Sfanta Maria, a efectuat si primul transplant de plaman din Romania.

Al doilea transplant pulmonar, in Romania: Echipa de medici de la Spitalul Clinic Sfanta Maria a operat un barbat de 47 de ani(VIDEO)

Echipa de medici de la Spitalul Clinic Sfanta Maria, din Bucuresti, a facut al doilea transplant pulmonar. Pacientul era intr-o stare delicata, iar operatia a fost facuta cu mare atentie. in urma cu.

Al doilea transplant pulmonar a fost facut n noaptea de luni spre marti la Spitalul Sfnta Maria din Capitala

Echipa Spitalului Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a efectuat in noaptea de luni spre marti al doilea transplant pulmonar bilateral, la un pacient de 47 de ani cu boala bronsectatica, anunta unitatea medicala. Conform sursei citate, pacientul se afla in sectia de terapie intensiva si are o evoluttie postoperatorie favorabila, potrivit news. ro.

Al doilea transplant pulmonar a fost facut in noaptea de luni spre marti la Spitalul Sfanta Maria din Capitala

Echipa Spitalului Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a efectuat in noaptea de luni spre marti al doilea transplant pulmonar bilateral, la un pacient de 47 de ani cu boala bronsectatica, anunta unitatea medicala.

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romania, la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romania a fost realizat in noaptea de sambata spre duminica la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, iar pacientul este un barbat de 39 de ani din Bucuresti, care se afla de peste doi ani pe listele de asteptare. Donatorul a fost un tanar de 17 ani care se afla in moarte cerebrala in urma unui accident vascular.

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romnia, la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Trgu Mures

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romania a fost realizat in noaptea de sambata spre duminica la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, iar pacientul este un barbat de 39 de ani din Bucuresti, care se afla de peste doi ani pe listele de asteptare. Donatorul a fost un tanar de 17 ani care se afla in moarte cerebrala in urma unui accident vascular, relateaza News. ro.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste.

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Amazon inaugureaza al doilea centru de dezvoltare din Romania

Gigantul american Amazon va deschide in data de 9 mai cel de-al doilea centru de dezvoltare al companiei din Romania, care va avea sediul in cladirea Globalworth din Pipera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )