Libnet.ro
UNICEF

05:45

REVELION 2019. Dana Chera mesaj de Anul Nou pentru telespectatorii Antena 3

Antena3 Antena3,
REVELION 2019. Dana Chera mesaj de Anul Nou pentru telespectatorii Antena 3

Cele mai indragite vedete Antena 3 au tinut sa va transmita urarile si gandurile lor bune in prag de 2019. De ce sa fim buni cand exista atat de multa rautate si ipocrizie de jur imprejurul nostru. continuă pe Antena3

Insulele Galapagos interzic artificiile de Anul Nou pentru a proteja animalele

Insulele Galapagos, un arhipelag care include o fauna unica in lume, au interzis focurile de artificii de Anul Nou pentru a-si proteja animalele, au declarat autoritatile vineri conform AFP.

REVELION 2019. Flick Domnul Rima si Razvan Popescu de la Radio Zu au compus cele mai inedite urari de Anul Nou pentru telespectatorii Antena 3

Flick Domnul Rima si Razvan Popescu de la Radio Zu au compus cele mai inedite urari de Anul Nou pentru telespectatorii Antena 3. Citeste si: Vedetele Antena 3 va ureaza La Multi Ani! Sper in anul.

Igor Dodon, mesaj de Anul Nou: Cu Doamne ajuta, sa fie un an mai bun decat precedentul

Igor Dodon a transmis un mesaj de Anul Nou si a publicat o fotografie, pe pagina sa de Facebook, alaturi de familie: Sa spunem ramas bun anului care trece si sa intram cu incredere si optimism in 2019.

Revelion 2019. Cum va circula metroul de Anul Nou

Revelion 2019. Metroul va circula pe toata durata noptii de Revelion la interval de 10 minute, respectiv de 20 de minute dupa ora 1. Toate liniile de autobuze STB de noapte care ajung in zona centrala vor.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate u.

Dancila, mesaj de Anul Nou: Am reusit sa onoram angajamentele pentru care am primit ncrederea a milioane de cetateni

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, un mesaj video cu ocazia Anului Nou. in mesaj ea afirma ca, alaturi de ministri, dar si de presedintii PSD si ALDE, a reusit sa onoreze angajamentele pentru care a primit increderea a milioane de romani, transmite Mediafax.

Mesaje, urari si SMS-uri de Anul Nou. La multi ani 2019!

Urari, mesaje, SMS-uri si felicitari de Anul Nou. La multi ani! MESAJE DE ANUL NOU pentru familie, prieteni si colegi de serviciu. Iata care sunt cele mai inspirate mesaje si urari deREVELION.

Vladmir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat duminica ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Vladimir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, duminica, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

REVELION 2019. Adrian Ursu, urare pentru telespectatorii Antena 3

Adrian Ursu, realizatorul emisiunii Exces de putere, de la Antena 3, a transmis un mesaj de Anul Nou telespectatorilor Antena 3. Este ultima zi din an si noi suntem tot aici - dupa cum stiti, ANTENA 3 E AICI! -.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )