Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon, mesaj de Anul Nou: Cu Doamne ajuta, sa fie un an mai bun decat precedentul

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, mesaj de Anul Nou: Cu Doamne ajuta, sa fie un an mai bun decat precedentul

Igor Dodon a transmis un mesaj de Anul Nou si a publicat o fotografie, pe pagina sa de Facebook, alaturi de familie: Sa spunem ramas bun anului care trece si sa intram cu incredere si optimism in 2019. continuă pe Adevărul

Dancila, mesaj de Anul Nou: Am reusit sa onoram angajamentele pentru care am primit ncrederea a milioane de cetateni

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, un mesaj video cu ocazia Anului Nou. in mesaj ea afirma ca, alaturi de ministri, dar si de presedintii PSD si ALDE, a reusit sa onoreze angajamentele pentru care a primit increderea a milioane de romani, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, mesaj de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis luni un mesaj de Anul Nou, in care spune ca, si in 2019, echipa guvernamentala va continua sa ia deciziile corecte pentru Romania, ea precizand ca scopul Executivului.

PUTIN, MESAJ DE ANUL NOU CATRE TRUMP: Rusia este deschisa dialogului

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Mesajul de ANUL NOU al presedintelui Klaus Iohannis: Sa construim urmatorul secol de existenta a Romaniei cu atasament ferm fata de valorile statului de drept (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Anului Nou in care a facut referire la doua teme importante pentru Romania, atasamentul fata de valorile statului de drept si preluarea.

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj de Anul Nou: 2019 va aduce multe schimbari in bine pentru Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu le ureaza romanilor La multi ani! si le doreste un an nou plin de bucurii si impliniri. Anul ce se termina a fost unul in care am avut de trecut peste o.

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Sa construim urmatorul secol de existenta cu mult curaj si implicare civica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj video. El ii indeamna pe romani sa construiasca urmatorul secol de existenta al Romaniei cu mult curaj, implicare civica si angajament ferm fata de va.

VIDEO Iohannis, n mesajul de Anul Nou: Sa construim mpreuna urmatorul secol de existenta al Romniei cu mult curaj si implicare civica

Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani, intr-un mesaj video transmis de Anul Nou, sa construiasca impreuna urmatorul secol de existenta al Romaniei cu mult curaj, implicare civica si angajament ferm fata de valorile statului de drept.

MESAJE DE ANUL NOU 2019. Cele mai potrivite MESAJE, URARI, SMS-uri de ANUL NOU de trimis celor dragi

MESAJE DE ANUL NOU 2019 Fie ca anul care incepe sa-ti astearna in cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in.

Mitul nasterii si mortii, de Anul Nou

Alexandru Ganci a prezentat in emisiunea Conspiratii miturile care iau nastere de Anul Nou. Primul mit este cel al rezolutiilor de Anul Nou. in loc sa ne propunem ca in anul care urmeaza sa ne fie bine,.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate u.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )