Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dancila, mesaj de Anul Nou: Am reusit sa onoram angajamentele pentru care am primit ncrederea a milioane de cetateni

Hotnews Hotnews,
 Dancila, mesaj de Anul Nou: Am reusit sa onoram angajamentele pentru care am primit ncrederea a milioane de cetateni

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, un mesaj video cu ocazia Anului Nou. in mesaj ea afirma ca, alaturi de ministri, dar si de presedintii PSD si ALDE, a reusit sa onoreze angajamentele pentru care a primit increderea a milioane de romani, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Igor Dodon, mesaj de Anul Nou: Cu Doamne ajuta, sa fie un an mai bun decat precedentul

Igor Dodon a transmis un mesaj de Anul Nou si a publicat o fotografie, pe pagina sa de Facebook, alaturi de familie: Sa spunem ramas bun anului care trece si sa intram cu incredere si optimism in 2019.

MESAJE DE ANUL NOU. LA MULTI ANI pentru cei dragi. E clipa celor mai inspirate MESAJE DE ANUL NOU pentru familie

La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii! Fii.

REVELION 2019. Superstitii si obiceiuri de ANUL NOU: Ce sa faci pentru a avea mult noroc

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul.

REVELION 2019. Superstitii si obiceiuri de ANUL NOU: Ce sa faci pentru a avea noroc

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul.

Viorica Dancila, mesaj de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis luni un mesaj de Anul Nou, in care spune ca, si in 2019, echipa guvernamentala va continua sa ia deciziile corecte pentru Romania, ea precizand ca scopul Executivului.

Dancila, in mesajul de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila afirma, in mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, ca 2018 a fost un an important pentru natiunea romana, fiind sarbatorit Centenarul Marii Uniri, dar si ca priveste cu incredere spre 2019. Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania, spune Dancila.

PUTIN, MESAJ DE ANUL NOU CATRE TRUMP: Rusia este deschisa dialogului

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Mesajul de ANUL NOU al presedintelui Klaus Iohannis: Sa construim urmatorul secol de existenta a Romaniei cu atasament ferm fata de valorile statului de drept (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Anului Nou in care a facut referire la doua teme importante pentru Romania, atasamentul fata de valorile statului de drept si preluarea.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai sincere URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni pentru colegi. Iata cele mai frumoase Urari de.

Urari de Anul Nou: mesaje si felicitari pentru Revelion 2019

Urarile de Anul Nou, mesajele si felicitarile trimise in noaptea dintre ani sunt deja o traditie. De Revelion 2019 le puteti face o bucurie celor dragi transmitandu-le mesaje, felicitari si urari pentru noul an.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )