Libnet.ro
UNICEF

18:30

REVIEW Samsung Galaxy NX30 - Un aparat echilibrat, cate bune, atatea rele

Adevărul Adevărul,
REVIEW Samsung Galaxy NX30 - Un aparat echilibrat, cate bune, atatea rele

Anul trecut, descopeream aparatele mirrorless de la Samsung. Mi-a placut NX300, un model neo-retro fara vizor, si am avut pe mana si un NX20. Anul acesta, am ajuns sa folosesc un Samsung NX30, cel mai nou model, dotat cu tot felul de functii, dar care clacheaza fara motiv la un capitol important. continuă pe Adevărul

A aparut pretul Samsung Galaxy S5 in Romania

Cu aproximativ 10 zile pana la lansarea globala efectiva a noului Galaxy S5, noul varf de gama Samsung deja a aparut in magazinle virtuale din Romania, acum avem si pretul Samsung Galaxy S5. in cadrul MWC 2014, momentul anuntului oficial Galaxy S5, cei de la Samsung au oferit o data foarte exacta de lansare pentru noi lor varf de gama. Era vorba de 11 aprilie. La momentul respectiv, terminalul trebuia sa inceapa sa fie disponibil in peste 100 de tari.

O saptamana cu Samsung Galaxy S5 - A patra zi: cat de buna este camera foto de 16 megapixeli care filmeaza 4K

Saptamana cu Samsung Galaxy S5 a ajuns in ziua in care tratam camera foto. Are 16 megapixeli, sistem de focalizare foarte bun si filmeaza 4K. Avem mostre foto si video pentru toate acestea.

O saptamana cu Samsung Galaxy S5 - A treia zi: senzori, functii si Gear Fit

A venit si vremea asta. Puteam sa intuim ca vine. Gadgeturile vor sa facem mai mult sport, dar nu lasandu-le in casa, ci luandu-le cu noi. in a treia zi cu Samsung Galaxy S5 discutam despre senzori, aplicatii si, mai ales, Gear Fit.

O saptamana cu Samsung Galaxy S5 - Ultima zi: performanta si autonomie. Ce ar putea schimba Samsung in Galaxy S6?

Saptamana cu Galaxy S5 alaturi se va incheia cu acest articol. Dupa camera foto, dotarile tehnice, design si interfata, a venit randul performantei si autonomie, la acest din urma capitol Samsung pare sa fi gasit solutia perfecta.

O saptamana cu Samsung Galaxy S5 - A doua zi: sistem de operare, interfata si ecranul

Continuam saptamana in care folosim cel mai nou smartphone Samsung si ajungem la sistemul de operare, cu interfata sa redesenata de catre companie, si la ecran. Daca interfata e importanta pentru tine, atunci Galaxy S5 are una mai buna decat modelele din anii trecuti, ba chiar intrece si o parte din concurenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )