Libnet.ro
UNICEF

12:45

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia1300 este recunoscuta ca fiind o masina faimoasa, multi dintre romani avand in trecut un astfel de automobil, dar un alt lucru cunoscut este ca nu sunt masini prea valoroase. continuă pe B1

Sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani

In noaptea de 4/5 martie 2000, sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani. Prizonierii au taiat gratiile de la grilajul de siguranta, au.

Succes cu gust amar. Banca Transilvania a detronat BCR si a devenit cea mai mare banca din Romania

Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din Romania, dupa nivelul activelor, detronand BCR, arata datele pe 2018 publicate de cele doua institutii financiare. Aceasta victorie are un gust amar, insa, in contextul in care Guvernul a decis la finalul anului trecut sa taxeze bancile dupa nivelul activelor.

Business report: Romnia este cea mai productiva tara din lume; Comisia Europena: Deficitul bugetar al Romniei e 3,3% din PIB pe metodologia ESA. Cea care conteaza la procedura de deficit excesiv; Nationalistii refac sistemul fondurilor de pensii private

Romania nu a facut deloc progrese in privinta politicilor fiscale. Romania nu a facut deloc progrese in ceea ce priveste politicile fiscale, acestea continuand sa se abata de la cerintele cadrului bugetar national. Ce nu prea spune Guvernul legat de motivele plafonarii pretului la gaz. Si el a contribuit, prin lege, la scumpirea gazelor. Guvernul a plafonat preturile la gaze prin OUG 114 si a re-reglementat piata.

Cum va arata turnul de 120 de metri construit de Iulian Dascalu la Iasi. Va fi a treia cea mai mare cladire din Romania

Omul de afaceri iesean Iulian Dascalu vrea sa extinda complexul comercial Iulius Mall din Iasi cu o cladire inalta de 120 de metri, scrie Apix. ro.

De ce a fost drumul lui Chaplin de la saracie la bogatie cea mai rapida ascensiune din istoria Hollywood-ului

Charlie Chaplin este unul dintre cele mai mari staruri ale primelor zile ale Hollywood-ului. Acesta a trait o viata incredibil de interesanta atat pe platourile de filmare cat si in spatele camerelor de filmat.

Ed Sheeran s-a logodit in secret cu cea mai buna prietena din copilarie. Cand a avut loc ceremonia

Ed Sheeran s-a casatorit in secret cu prietena lui din copilarie, Cherry Seaborn, anul trecut, cu putin inainte de Craciun. Potrivit unei surse apropiate artistului, la eveniment au participat foarte putini.

De 4 iulie, Donald Trump anunta cea mai mare sarbatoare din istoria capitalei si se lauda... din nou

Intr-un mesaj de pe Twitter, de duminica, Donald Trump a anuntat, inca de pe acum, ca de ziua independentei Statelor Unite, de pe 4 iulie,va fi organizata unadintre cele mai mari paradedin.

Romania este cea mai productiva tara din lume. Motivul trist care a dus la aceasta performanta

Romania are cea mai mare productivitate dintre economiile dezvoltate din lume, dar aceasta performanta a fost atinsa dintr-un motiv trist: numarul masiv al romanilor care au emigrat.

Cea mai inalta si frumoasa sosea din Romania, sufocata de gunoaie - VIDEO

Tone de gunoaie zac pe marginea unuia dintre cele mai frumoase drumuri din Romania. Transalpina s-a transformat intr-o adevarata groapa de gunoi, fapt ce i-a determinat pe comisarii de mediu sa aplice amenzi.

Tara in care traiesc cei mai sanatosi oameni din lume

Spania a devansat Italia si a devenit pentru prima oara cea mai sanatoasa tara din lume. Potrivit editiei din 2019 a clasamentului Bloomberg Healthiest Country Index, in Spania traiesc cei mai.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )