Libnet.ro
UNICEF

07:00

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este una dintre cele mai cunoscute masini din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie. Cu. continuă pe B1

Cum arata cea mai frumoasa femeie din Anglia. Romancele noastre sunt de zece ori mai cochete

Eticheta de cea mai frumoasa femeie din Anglia si-a gasit deja chipul. Este vorba despre o tanara de 23 de ani, bruneta si care a castigat recent coroana de Miss. Cu toate astea, romancele ar putea lejer sa intre in competitie cu aceasta. Cea mai frumoasa femeie din Anglia Bhasha Mukherjee are doar 23 de .

Fiul lui Marcel Toader, in cea mai trista zi din viata. Doar una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader vine la inmormantare

Marcel Toader a murit, pe 3 august, in urma unui infarct, sub privirile prietenilor sai, care se aflau la masa. Familia fostului rugbyst este indurerata, dar trebuie sa se mobilizeze pentru a-l inmormanta pe afacerist. O veste trista despre eveniment este ca numai una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader va fi prezenta .

Repatrierea aurului: Pana cand trebuie adusa cea mai mare parte din aurul pastrat de Romania la Londra

Romania trebuie sa repatrieze 91,5% din aurul pastrat la Londra, potrivit legii initiate de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care este foarte aproape de a intra in vigoare, nemaifiind nevoie decat de semnatura presedintelui Klaus Iohannis.

Untold 2019 bate record dupa record. Cati oameni au participat in acest an la cel mai important festival din Romania

Ajuns la cea de-a cincea editie, Untold a mai bifat cateva recorduri. Cel mai important festival din Romania si din sud-estul Europei a crescut de la an la an din toate punctele de vedere.

WTA: Simona Halep, votata cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep a fost votata cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist feminin in luna iulie, intr-o ancheta realizata pe site-ul WTA, dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de la Wimbledon.

Simona Halep, cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Romanca Simona Halep a fost votata cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist feminin in luna iulie, intr-o ancheta realizata pe site-ul WTA, dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de a.

DEZASTRU URIAS pentru BUGETARII din Romania! Iata CINE va fi DAT AFARA! ANUNT de ultim moment

Vesti extrem de proaste pentru bugetarii din Romania! Vor avea loc concedieri masive! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Ministerul.

Romanii, printre cetatenii europeni cu cea mai buna parere despre UE

Romania ocupa pozitia a doua, la egalitate cu Portugalia, intr-un top al statelor in care cetatenii au o imagine pozitiva fata de Uniunea Europeana, arata un sondaj Eurobarometru publicat luni, potrivit.

inca o amenda pentru incalcarea GDPR pentru o firma din Romania

Autoritatea Nationala de Supraveghere a dat cea de a patra amenda pentru incalcarea regulamentului UE privind protectia datelor GDPR) pentru inca o firma din Romania. Este vorba de o amenda de 2. 500 de euro pentru ca firma in cauza nu si-a anuntat angajatii ca sunt supravegheati video si pentru ca a dezvaluit CNP-ul salariatilor la avizierul institutiei fara acordul lor.

Agentia Copernicus: Iulie 2019, luna cea mai calda inregistrata vreodata in lume

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda inregistrata vreodata in lume, devansand luna iulie 2016, potrivit datelor serviciului european Copernicus privind modificarile climatice, relateaza AFP.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )