Libnet.ro
UNICEF

19:15

REVISTA PRESEI: Cea mai rentabila investitie din Romania

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Cea mai rentabila investitie din Romania

Adevarul scrie un articol despre viata privata a lui Vladimir Putin. Gandul arata ce s-a taiat la montaj in filmul de impartire a microbuzelor pentru elevi de catre premierul Ponta. Ziarul financiar arata care este cea mai rentabila investitie din Romania. Evenimentul Zilei arata cati bani a recuperat statul de la cei condamnati in Dosarul Transferurilor. Wall-Street arata ca desi vamuirea centralizata este un lucru bun in teorie, in practica produce haos. Ziare. com scrie despre sansele lui Dacian Ciolols de a ramane comisar european. Capital explica cine va achita nota de plata pentru disputa pe tema CAS. Prosport publica un interviu exclusiv cu Valerii Moraru. continuă pe România Liberă

ArcelorMittal, interesat sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru-cinci grupuri interesate sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa dupa capacitate), Ilva, anunta ministrul italian al Industriei, Federica Guidi.

Clipul zilei: Cea mai mica tara din lume

Totul despre cea mai mica tara din lume.

ArcelorMittal ar putea achizitiona Ilva, cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru sau cinci grupuri interesate de achizitionarea celei mai mari otelarii din Europa, Ilva, a anuntat, luni, ministrul italian al Industriei, Federica Guidi, transmite Reuters.

Germania, SUA si Irak au cei mai educati expati din Romania

Germanii, americanii si irakienii sunt cetatenii straini care au venit in Romania care au ponderea absolventilor de facultate mai mare decat cea a absolventilor de liceu, arata datele Recensamantului din 2011, remise HotNews. ro de catre Statistica. In celelalte tari cei mai multi sunt cei avand educatie medie, iar in cazul Chinei absolventii a 8 clase ii depasec ca numar pe cel instruiti suerior, mai arata datele Statisticii.

RAJA SA a avut cel mai ambitios program din Romania

Au fost finalizate 18 proiecte in judetele Constanta si Ialomita, iar alte 22 vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an. Reprezentantii companiei de apa SC RAJA SA au prezentat, ieri, stadiul proiectelor derulate prin Programul Operational Sectorial de Mediu. in cadrul acestui program au existat patru proiecte.

TOP Eurostat: Romania - a cincea cea mai mica datorie guvernamentala procentuala din UE

Romania avea o datorie guvenamentala de 39% din produsul intern brut, in lei, in trimestrul I al anului 2014, a cincea cea mai scazuta procentual din Uniunea Europeana, a informat, marti, Institutul european de statistica Eurostat. Potrivit sursei citate, datoria guvernamentala a Romaniei era de 247,921 miliarde de lei in trimestrul I al anului 2014, reprezentand 39% din PIB, in crestere usoara atat nominal cat si ca pondere in PIB fata de trimestrul I al anului 2013 precum si fata de trimestrul IV al anului 2013. Totusi, datoria guvernamentala a Romaniei ramane lejer sub limita de 60% din PIB, impusa de Tratatul de la Maastricht, unul dintre criteriile de aderare a tarii la zona euro.

Studiu Deloitte: Peste 80% dintre companiile din Romania intentioneaza sa creasca investitiile cu cercetarea si dezvoltarea

Cele mai mari investitii in cercetare si dezvoltare se inregistreaza, in Romania, in cadrul companiilor din IT, media si telecomunicatii. Insa la nivelul intregii tari, investitiile in cercetare si dezvoltare reprezinta doar 0,49% din PIB, cea mai mica rata din cele 10 tari din Europa Centrala care au participat la un studiu Deloitte. Potrivit unui comunicat remis HotNews. ro, in ciuda acestui climat, companiile din Romania anticipeaza o crestere a cheltuielilor cu RD in urmatorii ani si niciuna nu planuieste taierea bugetelor.

TOP cei mai sexy barbati din 2014

Actorul american Zac Efron se afla pe primul loc in topul celor mai sexy barbati din anul 2014, in urma unui sondaj efectuat de revista Heat.

ADMITERE FACULTATE 2014. UMF Cluj: care a fost cea mai mica medie de admitere si la ce specializare

Peste 2. 100 de liceeni au sustinut, ieri, 23 iulie, examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj Ei au concurat pe 601 de locuri bugetate si 263 de locuri cu taxa. Testul s-a dat sub forma unei probe scrise, in limba romana, si s-a desfasurat dupa sistemul grila al intrebarilor cu raspunsuri multioptionale. Cea mai mare medie a fost 9,73, iar cea mai mica - 6,01.

Descoperire incredibila! A fost observata cea mai indepartata zona a unei galaxii eliptice explorate vreodata

Telescopul Hubble a observat un halou la periferia galaxiei Alpha Centaur, aceasta fiind cea mai indepartata zona a unei galaxii eliptice explorate vreodata, dupa cum a informat marti Agentia Spatiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )