Libnet.ro
UNICEF

16:15

Revista presei 1 noiembrie: Romania va fi sanctionata de Uniunea Europeana din cauza ca nu-si protejeaza cetatenii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Revista presei 1 noiembrie: Romania va fi sanctionata de Uniunea Europeana din cauza ca nu-si protejeaza cetatenii

La o zi dupa ce Ministerul Educatiei a anuntat introducerea testelor grila la Bacalaureat si Evaluarea Nationala, acum se ia in calcul renuntarea la aceasta idee. Parlamentul European a inceput procedura de sanctionare a Romaniei din cauza poluarii din. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, pe ultimul loc in Uniunea Europeana la reciclarea bateriilor

Doar 21% dintre bateriile vandute in Romania au fost reciclate in anul 2016, ceea ce plaseaza tara noastra pe ultimul loc in Uniunea Europeana la acest indicator, arata datele publicate luni de Eurostat. La.

Corina Cretu:Accesarea fondurilor europene, o slabiciune pe care Romania a avut-o de la intrarea in Uniunea Europeana

Comisarul european Corina Cretu a declarat, luni, la Bucuresti, ca accesarea fondurilor europene este o slabiciune pe care Romania a avut-o inca de la intrarea in Uniunea Europeana, cand nu am fost pregatiti sa accesam o asemenea suma de bani. Aceasta a precizat ca din 2021 fiecare tara va fi obligata sa acorde direct cel putin 6% din alocatie regiunilor, oraselor, subliniind ca centralizarea excesiva dauneaza dezvoltarii.

Inteligenta Artificiala va fi folosita pentru trierea imigrantilor care vor sa intre in Uniunea Europeana

Ceea ce probabil ar fi sunat ca un scenariu SF in urma cu cativa ani, poate deveni realitate in viitorul apropiat. Criza imigrantilor cu care s-au confruntat tarile din Uniunea Europeana in urma cu trei ani a dus la dezvoltarea unor sisteme inteligente care sa ajute la trierea aestora, pentru ca ofiterii vamali sa poata analiza mai bine fiecare caz in parte.

FOTO Cum arata moneda speciala pregatita de britanici pentru a marca iesirea din Uniunea Europeana

Marea Britanie isi va marca plecarea din Uniunea Europeana, anul viitor, printr-o moneda speciala, dezvaluie tabloidul The Sun, scrie The Associated Press.

Revista presei 31 octombrie: Eugen Teodorovici, dator pe viata la banci. Are un credit de 573.547 de euro doar la BCR

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici are datorii de peste 700. 000 de euro la trei banci din Romania. Romanii arunca 6. 000 de tone de mancare pe zi. Citeste mai departe principalele titluri din presa de astazi, 31 octombrie.

REVISTA PRESEI 1.11.2018

Adevarul * Un sarlatan al Dreptului: Tudorel Toader Publicatia Adevarul este de parere ca, emis aseara de Ministerul Justitiei, comunicatul ne ajuta sa intelegem mai bine tehnologia de manipulare folosita de Tudorel Toader in procedura de revocare a procurorului general, publicatia referindu-se la doua dintre cele mai grave acuzatii din raportul de revocare:.

REVISTA PRESEI 30.10.2018

Adevarul * Lege cu dedicatie pentru Udrea si Dragnea adoptata de Senat. Cei doi pot executa pedepsele acasa. Opozitia a tradat din nou Ziarul Adevarul arata ca Senatul a adoptat ieri mai multe modificari la Legea privind masurile privative de libertate, care se pliaza perfect pe condamnarile primite de Elena Udrea si de Liviu Dragnea.

REVISTA PRESEI 29.10.2018

Adevarul * Presedintele Iohannis poate respinge revocarea lui Augustin Lazar: Tudorel Toader a incalcat procedura Adevarul scrie ca nicio prevedere din Legile Justitiei nu permite ministrului Justitiei sa verifice direct si personal activitatea sefilor din Parchetele superioare. Conform legii, controlul ministrului asupra procurorilor se exercita numai prin procurori anume desemnati de catre minsitru.

Romania preia presedintia Consiliului Unii Europene intr-un moment cand e lipsita de orice influenta si relevanta in Uniunea Europeana

Mai sunt exact doua luni pana Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene, dar un studiu al influentului think-tank European Council on Foreign Relations arata ca Romania se numara printre.

Romania, un stat esuat daca ar iesi din Uniunea Europeana. Kelemen Hunor: Orice discutie despr acest subiect este PERICULOASA!

In contextul pregatirilor Summit-ului UE de la Sibiu, din 2019, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca Romania nici nu isi permite sa se gandeasca la o iesire din Uniunii Europene. Romania are o.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )