Libnet.ro
UNICEF

06:45

REVISTA PRESEI: Scandalul Basescu - Mondialu, cel mai titrat subiect. Tiriac iese din UniCredit Tiriac

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Scandalul Basescu - Mondialu, cel mai titrat subiect. Tiriac iese din UniCredit Tiriac

EVZ arata cum interlopii faceau presiuni asupra fratelui presedintelui pentru a scapa de puscarie. in schumb, jurnalistii de la Jurnalul. ro vorbesc despre clanul Basescu si vinovatia clara a acestora. Si in Adevarul este tratat scandalul izbucnit intre Mircea Basescu si clanul lui Bercea Mondialu. De asemenea, Adevarul prezinta si cum a devenit Dubai International cel mai tranzitat aeroport. Cotidianul relateaza cum comenteaza presa straina cazul retinerii lui Mircea Basescu. Bursa. ro informeaza ca Ion Tiriac iese din UniCredit Tiriac. continuă pe România Liberă

Noi inregistrari in cel mai mare scandal din ultimii 10 ani. Convorbirea telefonica dintre fiica lui Bercea si intermediarul Capatina

Noi informatii din cel mai mare scandal mediatic din ultimii 10 ani, in care este implicat fratele lui Traian Basescu, au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Noul material prezinta o convorbire telefonica.

Actiunile BRD, cel mai bun randament din BET

Actiunile bancare au intrat in topul randamentelor, in perioada 17 mai - 17 iunie, titlurile Erste Bank avand a treia cea mai mare crestere dintre emitentii de la BVB, 14,34%, in timp ce actiunile BRD au oferit cel mai bun castig din indicele BET.

Cum se schimba comportamentul consumatorilor in contextul CM de Fotbal, evenimentul cel mai mobil si social din toate timpurile - studiu OMD

CM de Fotbal 2014 este pe cale sa devina evenimentul marcat cel mai puternic de comunicatiile mobile si cel mai social eveniment din istorie, multumita evolutiilor tehnologice ce le permit suporterilor sa interactioneze cu meciurile, cu fotbalistii si cu brandurile in noi moduri, arata un amplu studiu realizat de Omnicom Media Group si retelele sale de agentii OMD si PHD. Daca televizorul ramane rege pentru amatorii de fotbal, un numar extrem de mare dintre acestia spun ca au intentia sa interactioneze cu acest eveniment pe mai multe ecrane - tv, calculator, platforme mobile. Vezi in text o sinteza extinsa a studiului.

VIDEO Vara aceasta este a lui Nicole Cherry! Artista lanseaza cel mai fresh videoclip, pentru single-ul Vara mea

Zilele calduroase de vara, atmosfera de vacanta, dar mai ales aerul adolescentin, sunt aduse de Vara mea, cel mai nou.

INTERVIU Oren Hefetz, Google: In 2015, cel mai probabil, traficul mobile va fi mai mare decat traficul pe desktop in toate pietele. Clientii de publicitate care nu-si incep campaniile macar pe mobil risca sa nu prinda autobuzul

In 2015, cel mai probabil, traficul online pe aparate mobile va fi mult mai mare decat traficul pe desktop in toate pietele, la nivel global, iar in cele din urma totul va fi digital - si reclamele TV vor fi cumparate digital. Vor disparea repede zilele in care o statie TV iti impinge datele tie, consumator, iar clientii de publicitate vor avea mari dificultati sa prinda autobuzul daca nu vor incepe, macar, in campaniile lor cu platformele mobile - care sunt un prim pas de baza. Asa crede Oren Hefetz, Head of Performance Media pentru piete emergente in cadrul Google, intr-un interviu acordat HotNews. ro.

Romania si Bulgaria, cel mai mic PIB pe cap de locuitor din UE

Bulgaria si Romania au avut, in 2013, cel mai mic PIB pe cap de locuitor exprimat in paritatea puterii de cumparare standard PPS) din Uniunea Europeana, potrivit datelor preliminare publicate, miercuri, de Oficiului European de Statistica Eurostat).

Cel mai avangardist regizor de teatru din lume va pune in scena Rinocerii la Craiova

Regizorul Robert Wilson a fost declarat de New York Times cel mai avangardist om de teatru din Statele Unite si chiar din lume. Acesta a fost nominalizatla premiul Pulitzer pentru dramaturgie.

Cel mai mare radiotelescop din lume, este gata dupa ce a fost amplasata cea de-a 66 -a antena

Cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, construit la altitudinea de 5. 000 de metri in desertul Atacama din Chile, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene, si a primit deja un numar record de.

Liviu Dragnea dezvaluie care este cel mai mare risc pentru PSD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca cel mai mare risc pentru PSD ar fi ca formatiunea sa se divizeze intr-o competitie interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale .

Top 10: Cel mai bine imbracati sportivi

Au bani si se imbraca de la cele mai titrate branduri de moda din lume. Sportivii au nevoie si de mult bun gust pentru a face alegeri inspirate in materie de moda. Hocheistii, baschetbalistii si fotbalistii sunt cel mai bine imbracati sportive- asta sustin jurnalistii americani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )