Libnet.ro
UNICEF

22:30

Revolta in Marea Britanie dupa victoria zdrobitoare a lui Boris Johnson. Protestatarii furiosi s-au batut cu fortele de ordine (VIDEO)

B1 B1,
Revolta in Marea Britanie dupa victoria zdrobitoare a lui Boris Johnson. Protestatarii furiosi s-au batut cu fortele de ordine (VIDEO)

In timp ce premierul conservator Boris Johnson a sarbatorit victoria zdrobitoare in alegerile legislative anticipate, in tabara stangii britanice s-au instaurat frustrarea si descurajarea. Sute de protestatari zg. continuă pe B1

Scotienii vorbesc iar de independenta dupa alegerile din Marea Britanie: Boris Johnson nu are un mandat solid de a ne scoate din UE

Scotia trebuie sa primeasca autorizatia de a organiza un nou referendum privind statutul sau in Regatul Unit dupa victoria zdrobitoare a nationalistilor in alegerile parlamentare desfasurate joi, a declarat vineri lidera executivului scotian Nicola Sturgeon, potrivit Reuters, preluata de Agerpres.

Trump, dupa victoria din alegeri a lui Boris Johnson: Regatul Unit al Marii Britanii si SUA vor fi acum libere sa incheie un nou Acord Comercial de anvergura dupa BREXIT

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut o victorie clara joi in alegeri parlamentare anticipate din Marea Britanie dupa ce a reusit sa obtina pentru Partidul Conservator majoritatea in noul Parlament ceea ce.

Mars de protest la Londra dupa victoria lui Boris Johnson: Nu e premierul meu

Sute de protestatari zgomotosi au marsaluit vineri prin centrul Londrei pentru a protesta impotriva rezultatului alegerilor din Marea Britanie, strigand Boris Johnson nu e premierul meu si Boris, Boris, Boris: Afara, afara, afara, relateaza Agerpres, preluand Reuters.

Reactiile liderilor lumii dupa victoria lui Boris Johnson in alegeri: Trump vede un semn profetic pentru ce se va intampla in SUA, Putin vrea un dialog constructiv, iar UE se declara pregatita pentru urmatoarea etapa a discutiilor privind Brexit

Liderii UE au afirmat vineri ca sunt pregatiti pentru urmatoarea etapa a discutiilor privind iesirea Marii Britanii din Blocul comunitar, in contextul victoriei obtinute de Partidul Conservator in scrutinul legislativ. Presedintele american Donald Trump vede in victoria zdrobitoare a premierului britanic Boris Johnson un semn bun pentru realegerea sa in 2020 la scrutinul prezidential din SUA, iar presedintele rus Vladimir Putin a spus ca isi doreste un dialog constructiv cu Johnson dupa victoria clara a acestuia, cele doua tari avand relatii dificile.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO, VIDEO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

Premierul Boris Johnson a votat la alegerile anticipate din Marea Britanie, desfasurate joi. Acesta a ven it la sectia de votare insotit de cainele sau Dilyn pe care l-a pupat in fata fotografilor care il.

Brexitul a intrat in linie dreapta, dupa ce conservatorii sunt marii castigatori din Marea Britanie. Cum ii afecteaza asta pe cei 400.000 de romani din Anglia

Victoria conservatorilor in Marea Britanie inseamna Brexit, este de parere politologul Cristian Parvulescu. O situatie complicata se va inregistra in Scotia, unde Partidul National Scotian a castigat 13 mandate. Brexit-ul va avea efecte si asupra celor 400. 000 de romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Conservatorii au castigat in Marea Britanie. Brexit-ul va avea .

Alegerile din Marea Britanie si pericolul separatist. Conservatorii au castigat batalia pentru Brexit, dar nationalistii au iesit invingatori in Scotia si Irlanda de Nord

Rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie ofera un sprijin puternic premierului conservator Boris Johnson de a pune in practica iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana luna viitoare. Potrivit exit-poll-urilor, Conservatorii au obtinut 368 de mandate, cu 50 mai multe decat la ultimele alegeri, din 2017, pe care, de asemenea, le-au castigat. Nationalistii au obtinut mai multe mandate decat unionistii in Irlanda de Nord si Scotia.

ALEGERI LEGISLATIVE IN MAREA BRITANIE: Conservatorii castiga cu 368 de locuri in Parlament

ACTUALIZARE - Boris Johnson: Multumesc tuturor celor din mareata noastra tara care au votat, care s-au oferit voluntari, care au fost candidati. Traim in cea mai mare democratie din lume --- Conservatorii obtin 368 de locuri in Parlament, o majoritate confortabila, in urma alegerilor legislative din Marea Britanie, conform exit-poll-urilor, ceea ce ii ofera lui Boris Johnson conditii pentru a-si indeplini promisiunea de a scoate Regatul Unit din UE pana la 31 ianuarie 2020.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )