Libnet.ro
UNICEF

08:15

Trump anunta ca vrea sa desemneze miscarea Antifa ca organizatie terorista

Hotnews Hotnews,
 Trump anunta ca vrea sa desemneze miscarea Antifa ca organizatie terorista

Presedintele american Donald Trump a anuntat duminica ca administratia sa va adauga organizatia de extrema stanga Antifa pe lista de organizatii teroriste din SUA, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump vrea sa desemneze miscarea Antifa drept organizatie terorista, in contextul protestelor

Presedintele american Donald Trump a anuntat duminica seara ca intentioneaza sa desemneze miscarea antifascista Antifa drept organizatie terorista, in contextul in care procurorul general, William Barr, politicieni democrati si republicani cred ca grupuri extremiste incurajeaza protestele violente.

SUA vor declara Antifa organizatie terorista. Administratia Trump sustine ca miscarea de extrema-stanga este vinovata pentru violentele de la protestele in memoria lui George Floyd

Presedintele Donald Trump a anuntat, duminica, ca Statele Unite ale Americii SUA) vor declara Antifa drept o organizatie terorista. Cu putin timp inainte, la CNN, consilierul pe securitate nationala.

Donald Trump anunta incheierea relatiilor cu OMS: Marioneta Chinei

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca Statele Unite va incheia relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, acuzand-o ca a devenit, in esenta, marioneta Chinei si a nu a luat nicio masura privind reformarea sa, dupa problemele aparute odata cu pandemia de coronavirus, potrivit Reuters.

Donald Trump anunta ca Statele Unite incheie relatia cu OMS

Donald Trump a anuntat vineri seara ca SUA incheie relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii din cauza ineficientei dovedite de OMS in gestionarea pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )