Libnet.ro
UNICEF

05:45

SUA: Presedintele Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca violentele vor continua. El spune ca tulburarile din capitala federala sunt o rusine

Hotnews Hotnews,
 SUA: Presedintele Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca violentele vor continua. El spune ca tulburarile din capitala federala sunt o rusine

Presedintele Donald Trump s-a angajat luni sa restabileasca ordinea intr-o tara afectata de revolte, amenintand ca va desfasura armata daca nu se pune capat violentei in orasele americane, informeaza AFP, citata de Agerpres. La o saptamana dupa moartea George Floyd, afro-americanul in varsta de 46 de ani asfixiat de un ofiter de politie alb in Minneapolis, New York, Los Angeles si zeci de alte orase americane si-au consolidat masurile de securitate, decretand sau extinzand interdictiile de circulatie pe timpul noptii. Ca raspuns la aceste tulburari sociale, presedintele Donald Trump a anuntat luni pe un ton martial desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati si de politisti la Washington pentru a pune capat revoltelor si jafurilor. continuă pe Hotnews

FOTO A patra noapte consecutiva de revolte in SUA: Donald Trump cere plasarea armatei in alerta

Furia provocata de moartea unui barbat de culoare pe mana Politiei de la Minneapolis a alimentat noi revolte in noaptea de vineri spre sambata si s-a extins in alte orase din Statele Unite, in pofida inculparii unuia dintre agentii implicati in aceasta drama, relateaza AFP.

Donald Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca protestele violente in memoria lui George Floyd vor continua in SUA

In timp ce oameii s-au pregatit pentru o alta noapte de proteste violente provocate de uciderea de catre politie a lui George Floyd, presedintele Donald Trump a amenintat ca va disloca armata in cazul in care.

Trump ameninta ca va trimite armata pe strazi pentru a pune capat protestelor

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ieri ca va desfasura mii de soldati puternic inarmati si forte de ordine pentru a opri violentele din Washington si a promis ca va face acelasi lucru si in alte orase, daca primarii si guvernatorii nu reusesc sa recastige controlul asupra strazilor.

Proteste in SUA. Trump scoate armata pe strazi pentru oprirea revoltelor, pe care le considera terorism intern

Presedintele Donald Trump a anuntat desfasurarea a mii de soldati inarmati si de forte de politie la Washington. Trump a declarat ca revoltele din ziua precedenta care au avut loc in capitala federala au fost o rusine, relateaza AFP.

VIDEO SUA: Stare de asediu la Washington dupa noi manifestatii langa Casa Alba. Presedintele Trump le-a cerut guvernatorilor sa fie mai duri cu protestatarii: O sa aratati ca niste idioti

In capitala Statelor Unite, Washington, a fost decretata duminica stare de asediu dupa noi manifestatii in apropiere de Casa Alba, in contextul in care revoltele generate de moartea lui George Floyd s-au extins in mai multe state americane. Starea de asediu, care presupune interdictia de circulatie intre orele 23. 00 si ora 06. 00, a fost decretata in aproape 40 de orase, insa protestatarii au ignorat in mare parte restricti, ceea ce a dus la noi tensiuni. Din cauza protestelor masive, presedintele Trump a fost mutat intr-un bunker subteran vineri seara, unde a fost tinut, potrivit CNN, aproximativ o ora inainte de a se intoarce la resedinta sa. 50: Un parlamentar american pregateste un proiect care vizeaza eliminarea imunitatii politistilor22. 45: O autopsie independenta releva ca moartea lui George Floyd s-a produs prin asfixiere22. 00: Trudeau, in contextul protestelor din Canada si SUA fata de rasismul politistilor: Va aud furia20. 45: Donald Trump le-a cerut guvernatorilor sa fie mai duri cu protestatarii .

Revolte in SUA: Trump anunta desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati la Washington

Presedintele Donald Trump a anuntat luni de la Casa Alba desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati si de forte de politie la Washington, spunand ca tulburarile din ziua precedenta in capitala federala au fost o rusine, potrivit AFP.

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )