Libnet.ro
UNICEF

22:00

Revoltele din SUA: Erdogan vorbeste despre rasism si fascism, iar Rusia este scandalizata de violenta politiei in asteptarea Chinei

Hotnews Hotnews,
 Revoltele din SUA: Erdogan vorbeste despre rasism si fascism, iar Rusia este scandalizata de violenta politiei in asteptarea Chinei

Protestele violente care au loc in aceste zile in Statele Unite au oferit posibilitatea de atac tarilor criticate de Occident pentru limitarea democratiei si nerespectarea drepturile elementare ale omului. Astfel, Rusia a declarat ca a fost scandalizata marti de violenta politiei americane impotriva jurnalistilor, iar presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a descris moartea lui George Floyd drept rasista si fascista. Si liderul cecen, Ramzan Kadyrov, s-a declarat socatde violenta politiei. continuă pe Hotnews

Marturia unui roman despre haosul din SUA: Este o tregedie pentru oamenii de culoare care traiesc in fiecare zi cu asta

Vlad Ghenciu, presedintele Camerei de Comert din SUA si martor la protestele care au adus haos pe strazile din Statele Unite, relateaza primele impresii de la fata locului, in exclusivitate pentru Antena 3.

Investitorii nu par impresionati de protestele din SUA. Indicele bursier a continuat sa creasca

In ciuda protestelor din SUA, Indicele bursier SP 500 a continuat sa creasca ajungand la mai putin .

Beijingul cere intreprinderilor publice chineze sa nu mai importe soia si porc din SUA

Beijingul cere intreprinderilor publice chineze sa nu mai importe soia si porc din SUA, ca represalii fata de decizia lui Trump de a revoca statul special al Hong Kongului.

Angajati ai Facebook critica decizia lui Mark Zuckerberg de a nu actiona impotriva comentariilor provocatoare ale presedintelui Trump fata de protestele din SUA

Angajati ai Facebook au criticat pe Twitter decizia directorului general al companiei, Mark Zuckerberg, de a nu sanctiona comentariile provocatoare ale presedintelui Donald Trump fata de protestele din SUA, laudand in schimb Twitter pentru ca a luat masuri.

Michael Jordan, reactie la protestele din SUA: Vocile noastre unite trebuie sa faca presiuni asupra liderilor nostri

Moartea lui George Floyd, un barbat de culoare e 46 de ani care a fost ucis de un ofiter de politie din SUA, a starnit revolta in randul protestatarilor care continua de zile intregi confruntarile violente cu fortele de ordine.

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

Ludovic Orban vorbeste despre necesitatea de a atrage investitori care sa creasca productia interna in zona medicala cat mai mult

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, in cadrul dezbaterii Resetarea sistemului de sanatate: de la experienta din criza Covid, la reforma si modernizare, organizata de Curs de guvernare, despre necesitatea ca Romania sa atraga investitori care sa creasca productia interna in zona medicala cat mai mult. Primul ministru afirma ca va trebui sa folosim in mod inteligent resursele financiare, inclusiv banii europeni care urmeaza sa ajunga in Romania ca ajutor dupa pandemie.

Traian Basescu, despre protestele din SUA: Sistemul capitalist a ajuns la o limita. Ar trebui umanizat Prin atitudinea lui Donald Trump, Statele Unite au devenit destul de izolate. E chiar lipsa de inteligenta (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, situatia din Statele Unite, acolo unde proteste violente au loc in zeci de orase dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare, in timpul unei interventii a.

Profesor de economie: Criza din SUA se va rasfrange si asupra Romaniei

Efectele a ceea ce se intampla in SUA la momentul actual au inceput deja sa se vada in economia romaneasca.

OPINII Investitorii nu par impresionati de protestele din SUA. Indicele bursier S and P500 a continuat sa creasca ajungand la mai putin de 10% de varful istoric

Cand situatia in SUA parea sa revina usor catre normalitate, pe masura ce autoritatile au inceput ridicarea treptata a restrictiilor in contextul pandemiei generate de noul coronavirus, se astepta o revenire economica destul de rapida. Acest scenariu era valabil in eventualitatea in care nu aparea un nou val de cazuri de imbolnaviri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )