Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilinca Vandici a facut anuntul aseara, pentru toti fanii ei. A renuntat definitiv la ele

Playtech Playtech,
Ilinca Vandici a facut anuntul aseara, pentru toti fanii ei. A renuntat definitiv la ele

De azi, Ilinca Vandici pledeaza pentru realitate si naturalete. Prezentatoarea Bravo, ai stil! si-a anuntat fanii ca nu va mai folosi efecte si aplicatii pentru a-si edita fotografiile sau inregistrarile video postate pe retelele de socializare, indemand oamenii sa se iubeasca asa cum sunt. Ilinca Vandici, anunt pentru fani: renunta la filtre si aplicatii Ilinca . continuă pe Playtech

Anuntul diminetii pentru toti soferii: se intampla chiar acum cu pretul. Mare atentie la pompa

Din primavara pana in prezent, pretul la benzina si motorina a ajuns la un nivel nemaiintalnit de aproape un deceniu. Vestile pentru ultimele doua luni sunt, de asemenea,.

Ilinca Vandici se teme sa ramana insarcinata pentru a doua oara din cauza depresiei postnatale: Lucrez cu un terapeut

Ilinca Vandici a suferit o depresie postnatala imediat dupa nasterea baietelului sau Zian. Acum, exclusiv pentru OK! Magazine, a vorbit despre al doilea copil. Are temeri si de aceea a apelat la ajutorul unui specialist.

Hamude de la Puterea Dragostei a facut anuntul. I-a uimit pe toti in aceasta seara

Hamude a precizat ca ia in serios varianta de a se intoarce in casa Puterea dragostei. Astfel, acesta nu ar spune nu unei intoarceri in emisiunea Puterea Dragostei. Hamude de la Puterea Dragostei a facut anuntul De altfel, acesta a vorbit despre posibilitatea revenirii in show-ul in care a mai participat si in 2019, declarand .

Ce se intampla cu banii celor cu handicap. Nicusor Dan a facut anuntul trist chiar azi

Nicusor Dan a facut anuntul trist chiar azi despre banii pentru plata indemnizatiilor pentru persoanele cu handicap. Acestia nu sunt suficienti pentru plata stimulentelor financiare, deocamdata. Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucuresti va fi platit luni, 9 noiembrie, iar potrivit noului primar nu vor fi probleme, intucat in aceasta saptamana se vor primi .

Ce se intampla cu taxele si impozitele in 2021. Ludovic Orban a facut anuntul azi

In perioada ultimei guvernari PSD au fost introduse mai multe taxe. Printre acestea se numara supraacciza la carburanti si dubla taxare a contractelor de munca part-time. Alte taxe introduse de PSD au fost si cele din energie, sistemul bancar si telecomunicatii. Astazi aflam ca, in urma unui raport, Guvernul Orban anunta eliminarea acestora. Guvernul Orban .

Anuntul diminetii pentru acesti pensionari. Pensiile care cresc in mod inexplicabil

Cresterea veniturilor batranilor este in continuare un subiect sensibil. Desi pensionarilor li s-a promis majorarea cu 40% a pensiilor, Guvernul a aprobat marirea cu doar 14%, Romania fiind grav afectata din punct de vedere economic de pandemia de coronavirus. Un calcul minor, insa, arata ca unele pensii au crescut cu mai mult decat valoarea celorlalte.

Nu mai manca in fata televizorului. Ce pericol exista pentru toti romanii care fac asta

Dupa o zi obositoare, un film bun in fata televizorului poate sa te ajute sa te relaxezi, in special daca este insotit de o masa delicioasa. insa, mare atentie, deoarece mancatul in fata micului ecran nu este un obicei sanatos. Afla de ce nu ar trebui sa mai faci asta! Nu mai manca in fata .

E gratis la Digi |RCS-RDS pentru toti romanii: secretul ca sa profiti chiar acum

Digi |RCS-RDS are o multime de optiuni pe care le da gratuit abonatilor, dar prea putini beneficiaza de acestea. Cea de azi e direct pe telefonul tau si e un fel de completare pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )