Libnet.ro
UNICEF

00:07

Revolut lanseaza in Marea Britanie varianta de cont de economii cu dobanda.

România Liberă România Liberă,
Revolut lanseaza in Marea Britanie varianta de cont de economii cu dobanda.

Fintech-ul Revolut va lansa in Marea Britanie un nou serviciu, Savings Vaults - un cot de economii. continuă pe România Liberă

Revolut lanseaza in Marea Britanie varianta de cont de economii cu dobanda

Fintech-ul Revolut va lansa in Marea Britanie un nou serviciu, Savings Vaults - un cot de economii unde ofera si dobanda. Ce dobanda primesc utilizatorii acestui nou seriviciu si cum functioneaza.

Cum va afecta Brexit-ul calatorii in Marea Britanie

Marea Britanie este programata sa paraseasca Uniunea Europeana pe 31 ianuarie, dupa trei ani de intarziere. Victoria Partidului Conservator la alegerile generale din decembrie a deschis calea pentru ca Marea Britanie sa-si aduca in sfarsit planurile sale de Brexit la final. Data de 31 ianuarie nu va schimba totul peste noapte, ci va exista o perioada de tranzit, tinand cont ca Marea Britanie si Uniunea Europeana elaborea-za detaliile finale care spera sa fie gata inainte de sfarsitul anului 2020. Perioada de tranzitie inseamna schimbari ale vizelor, pasapoartelor si zborurilor atunci cand calatoresti in UE, care este putin probabil sa se intample pe masura ce este inca negociata.

Uniunea Europeana si-a desemnat ambasadorul care va prelua postul din Marea Britanie de dupa Brexit

In asteptarea divortului de Marea Britanie care se va finaliza pe 31 ianuarie, Uniunea Europeana si-a stabilit ambasadorul care va ocupa postul de la Londra dupa ce Brexitul va fi finalizat. Dupa aceasta.

Comisia si Consiliul European au semnat acordul Brexit Dupa 47 de ani, Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana in 31 ianuarie

Presedintii Comisiei Europene si Consiliului au semnat vineri acordul cu privire la Brexit aprobat de Regatul Unit pentru a permite ratificarea sa de catre Parlamentul European, a anuntat sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, citata de France Presse. Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana pe 31 ianuarie, la ora 23.

Alerta in Marea Britanie! Patru turisti chinezi, suspecti de coronavirus, sunt testati la spitale din Scotia

Patru turisti chinezi, care au ajuns in Marea Britanie din epicentrul focarului de coronavirus, sunt testati in Scotia, dupa ce au prezentat simptome specifice unei infectii asemanatoare cu Sindromul Acut Respirator Sever.

Ultimul pas din Megxit: printul Harry a parasit Marea Britanie si i s-a alaturat lui Meghan

Spre deosebire de Brexit, care se chinuie de patru ani sa ajunga la o concluzie, megxit se pare ca a fost mai eficient. Ruperea de famila regala britanica s-a finalizat in ultimele 24 de ore cu plecare printului Harry. in urma cu cateva ore, presa britanica a detaliat parasirea Regatului Unit de catre printul Harry.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )