Libnet.ro
UNICEF

19:30

Revolutie. CFR renunta la chitantier si pix. Biletele vor putea fi cumparate in tren

Adevărul Adevărul,
Revolutie. CFR renunta la chitantier si pix. Biletele vor putea fi cumparate in tren

CFR Calatori va investi aproape 10 milioane de lei pentru achizitionarea unor terminale mobile pentru taxare, dotate cu imprimante, cu ajutorul carora vor putea fi vandute bilete in tren, a declarat, pentru Agerpres, directorul general al companiei, Dan Costescu. continuă pe Adevărul

Legea care interzice vanzarea participatiilor statului timp de 2 ani a fost modificata de Guvern Vor putea fi vandute active

Guvernul a modificat joi controversata lege care interzice instrainarea de participatii ale statului timp de 2 ani. Potrivit actului normativ aprobat de Guvern, a fost inlocuita sintagma participatii cu sintagma actiuni. in acest fel, ramane valabila interzicerea vanzarii de actiuni, insa ofera posibilitatea valorificarii activelor. Adica, nu vor putea fi vandute actiuni de la o companie de stat, insa vor putea fi instrainate bunuri.

Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la 3.000 infectari cu COVID-19 pe zi

Alegerile parlamentare nu vor putea fi organizate din cauza numarului tot mai mare de infectari cu COVID-19, care ar putea ajunge la 2. 000 de cazuri pe zi, a declarat Marcel Ciolacu, in exclusivitate, la Antena 3. Liderul PSD a adaugat ca PNL va forta totusi organizarea alegerilor si au deja planul facut pentru acest lucru.

Ministerul Educatiei: Elevii vor putea studia teatrul ca disciplina scolara optionala, incepand de anul viitor

Incepand cu anul scolar 2021-2022, elevii din Romania vor putea alegestudia teatrul, ca disciplina optionala. Recent, ministrul Educatiei,Monica Anisie, aprobat introducerea in.

Elevii din Romania vor putea studia teatrul ca disciplina optionala

Elevii vor putea studia teatrul, ca disciplina optionala, in anul scolar 2021-2022, dupa ce ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a semnat ordinele privind aprobarea a trei discipline optionale si a programelor aferente acestora.

Cinematografele din India vor putea fi redeschise din 15 octombrie

Cinematografele din India vor putea fi redeschise incepand cu 15 octombrie, a anuntat Guvernul, in ciuda cresterii continue a numarului de contaminari cu noul coronavirus, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )