Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rex Tillerson: Statele Unite analizeaza posibilitatea de a inchide din nou ambasada americana in Cuba

Hotnews Hotnews,
 Rex Tillerson: Statele Unite analizeaza posibilitatea de a inchide din nou ambasada americana in Cuba

Statele Unite analizeaza posibilitatea de a inchide din nou ambasada americana in Cuba, dupa misterioasele atacuri acustice care au afectat cel putin 16 angajati ai acesteia, a anuntat duminica secretarul de stat american Rex Tillerson, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Raspunsul Columbiei pentru Trump: Traficul de droguri din America Latina, cauzat de consumul ridicat din Europa si Statele Unite

Traficul de droguri din America Latina va continua atat timp cat consumul va ramane ridicat in Europa si Statele Unite, i-a raspuns ministrul columbian de Externe Maria angela Holguin presedintelui american Donald Trump, care a amenintat recent ca nu va considera Columbia un partener de incredere in combaterea acestui flagel.

Statele Unite au impus noi sanctiuni impotriva Iranului

Statele Unite au anuntat joi noi sanctiuni impotriva Iranului, vizand 11 entitati si persoane care ii sprijina pe Gardienii Revolutiei din Republica Islamica ori sunt angajate in atacuri cibernetice impotriva sistemului financiar american.

Trump, deschis unei ramaneri a SUA in Acordul de la Paris in anumite conditii, afirma Tillerson si McMaster

Statele Unite pot ramane semnatare ale Acordului de la Paris din 2015 de lupta impotriva modificarilor climatice daca li se ofera conditii bune sa faca acst lucru, a declarat duminica secretarul de Stat american Rex Tillerson pentru postul CBS, relateaza Reuters.

inca un urgan ar putea lovi Statele Unite. Anuntul meteorologilor

Centrul National pentru Uragane din SUA a anuntat ca furtuna tropicala Jose se va intensifica, pana la nivelul unui uragan, si ar putea afecta nord-estul Statelor Unite, in cursul saptamanii.

Coreea de Nord ameninta ca va scufunda Japonia si va transforma Statele Unite in cenusa si intuneric

Coreea de Nord a amenintat ca va scufunda Japonia si a declarat ca SUA ar trebui batute pana la moarte ca pe un caine turbat, dupa ce cele doua tari au deschis drumul catre noi sanctiuni din partea Consiliului de Securitate al ONU ca raspuns la testul nuclear recent al regimului, relateazaThe guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )