Libnet.ro
UNICEF

14:15

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BUZAU. Cine castiga alegerile la BUZAU

Antena3 Antena3,
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BUZAU. Cine castiga alegerile la BUZAU

Cei 13 candidati pentru Primaria municipiului Buzau au prezentat proiectele si solutiile pe care le au in vedere pentru dezvoltarea orasului, facand astfel si o. continuă pe Antena3

Record la alegeri: La 93 de ani candideaza pentru un post de consilier local

La 93 de ani, Iulian Albu este cel mai probabil cel mai batran candidat la alegerile locale din 2016.

Consilier local din Timis, acuzat de pedofilie. Barbatul candideaza din nou la alegerile din iunie

Scandal intr-o localitate timiseana: un consilier local PNL, trimis in judecata pentru pedofilie, candideaza la un nou mandat in administratia locala.

Dragnea: Daca PSD iese pe locul doi la alegeri, ma retrag

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca se va retrage din functie in cazul in care partidul se va clasa pe locul doi la alegerile locale din 5 iunie, dar s-a aratat.

Politica nu tine cont de varsta. Doua femei, de 90 si 91 de ani, candideaza la alegerile locale

Doua femei in varsta de 90, respectiv 91 de ani, dar si o octogenara si o septuagenara candideaza pentru mandate de consilieri locali pe lista UNPR din comuna olteana.

Alegeri SUA 2016. Gary Johnson candideaza din partea libertarienilor la Casa Alba

Partidul Libertarian din Statele Unite l-a desemnat oficial duminica pe fostul guvernator de New Mexico Gary Johnson candidat la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump renunta la dezbaterea cu Bernie Sanders

Dupa ce a acceptat ideea unei dezbateri televizate cu democratul Bernie Sanders, aflat in continuare in cursa in vederea nominalizarii pentru alegerile prezidentiale, republicanul Donald Trump a respins, vineri, in mod surprinzator, aceasta eventualitate, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan accepta propunerea lui Catalin Predoiu, privind unificarea dreptei, dar cu anumite conditii

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca accepta propunerea liberalului Catalin Predoiu privind realizarea unui sondaj pentru a stabili ca.

Traian Basescu: Prin noua lege electorala au fost impuse restrictii publicitare exagerate, ceea ce afecteaza profund votul in cunostinta de cauza

Fostul sef al statului si presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost vizibila, astfel ca multi romani nu cunosc data cand vor avea loc alegerile sau cine sunt candidatii.

Liviu Dragnea, multumit de campanie electorala pentru alegerile locale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, la Giurgiu, ca, pana in prezent, campania electorala in toata tara este una civilizata iar social-democratilor le convine acest lucru.

Cat timp se vor castiga alegerile cu ajutoare sociale

Primarii social-democrati au un nucleu dur de alegatori care nu ii parasesc. Un bun studiu de caz este municipiul Constanta, care ar trebui sa fie, in teorie, un oras de dreapta: portul inseamna deschidere spre lume, conexiuni, oameni bogati, posibilitati mai mari de a face afaceri. Cu toate acestea, de 16 ani administratia locala este dominata de PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )