Libnet.ro
UNICEF

10:45

Rezultate Definitivat 2013 Cea mai mare promovabilitate s-a inregistrat in Gorj: 76,47%. Doua cadre didactice au obtinut nota 10

Hotnews Hotnews,
 Rezultate Definitivat 2013 Cea mai mare promovabilitate s-a inregistrat in Gorj: 76,47%. Doua cadre didactice au obtinut nota 10

Judetul Gorj a inregistrat cel mai mare procent de promovabilitate la examenul de definitivat 2013, a anuntat Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro. 76,47% dintre candidati au luat in Gorj note de trecere la definitivarea in invatamant, fata de 47,83% cat este rata de promovare la nivel national. Doi candidati au luat definitivatul cu 10 pe linie. In ceea ce priveste inspectiile la clasa, doar doi candidati din judetul Gorj nu au reusit sa ia 10. In rest, toate cadrele didactice din judet au luat nota maxima la inspectiile scolare. continuă pe Hotnews

Rezultate definitivat 2013 Salaj: mai putin de jumatate dintre profesori au promovat examenul

Ministerul Educatiei a afisat marti, 23 iulie, rezultatele partiale, inainte de contestatii, la examenul de definitivat. in Salaj, au reusit sa ia note peste 8 si sa promoveze, astfel, examenul, mai putin de jumatate dintre candidatii prezenti.

Rezultate Definitivat 2013 In Arges, 97% dintre cadrele didactice au luat nota 10 la inspectiile scolare, insa au promovat examenul scris de definitivare doar 48%. Inspectorul scolar general: Devin suspecte aceste rezultate

Rezultatele de la definitivat 2013 au adus o promovabilitate la nivelul judetului Arges de 48%. Examenul national de definitivare in invatamant este format din doua probe: sustinerea a doua inspectii la clasa si examenul scris care a avut loc saptamana trecuta. In judetul Arges, doar 4 candidati la definitivat nu au reusit sa ia 10 la ambele inspectii la clasa. Cu toate acestea, jumatate dintre candidati au picat la examenul scris. Exista si cadre didactice care la proba scrisa au luat note de 2 sau de 4, dar care la inspectiile de la clasa au 10 pe linie. Contactat de HotNews. ro, inspectorul scolar al judetului Arges, Florin Gardin, a declarat ca ar trebui facuta o analiza cu metodistii care fac asta. Devin suspecte aceste rezultate.

Admiterea 2013 la SNSPA. Vezi unde este cea mai mare concurenta pe locuri.

Peste 3000 de candidati s-au inscris la admiterea la studiile universitare de licenta din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA). La nivelul universitatii, concurenta a fost de 5 candidati pe locurile subventionate de la buget. Cea mai mare concurenta s-a inregistrat la Facultatea de Management, cu 12 candidati pe loc, urmata de Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, cu 5 candidati pe loc, Facultatea de Stiinte Politice si Facultatea de Administratie .

Cea mai mare fabrica de cosmetice din Europa: 500 milioane de produse pleaca de aici in fiecare an

Avon detine in localitatea poloneza Garwolin cea mai mare fabrica de produse cosmetice din Europa, locul de unde in fiecare an pleaca 500 de milioane de articole catre 39 de piete. 500 de angajati produc zilnic rujuri, parfumuri, articole de.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020, urmand sa devanseze Germania

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe, citat de Mediafax. Producatori occidentali precum General Motors, Volkswagen, Ford Motor si Renault au investit masiv in Rusia, anticipand ca piata va creste odata cu dezvoltarea clasei de mijloc. Studiul anticipeaza ca Rusia poate urma Brazilia si China pentru a se transforma dintr-o piata a exportatorilor straini intr-una dominata de vehicule fabricate local.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe .

EXPLOZIE in cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach

O bomba artizanala a explodat in jurul orei 06:00, duminica, intr-o parcare din cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach, conform agentiei Novinite. Conform politiei, explozia nu a fost foarte.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group,.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group.

Rezultate Definitivat 2013 S-au afisat online listele cu notele de la examenul de definitivare in invatamant. Vezi in articol notele pe fiecare judet in parte

Listele cu notele de la examenul de Definitivat 2013 au fost publicate online pe edu. ro. Rezultatele examenului pot fi contestate la centrele de examen astazi si maine. Ministerul Educatiei a anuntat intr-un comunicat remis HotNews. ro ca promovabilitatea este de 47,83%, cu 14,4 puncte procentuale mai mica decat anul trecut. 32 de candidati au obtinut note de 10, fata de 25 de note de 10 obtinute anul trecut, iar cel mai scazut procent de promovare s-a inregistrat in judetul Caras-Severin: 29,33%. Vezi in articol rezultatele de la examenul de definitivat, pe fiecare judet in parteCalendarul examenului de definitivat 2013 si cand se pot depune contestatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )