Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate finale alegeri locale 2020: PSD a obtinut functia de primar al Alexandriei si majoritate in consiliul local

B1 B1,
Rezultate finale alegeri locale 2020: PSD a obtinut functia de primar al Alexandriei si majoritate in consiliul local

Candidatul Partidului Social Democrat PSD),Victor Dragusin, a castigat laalegerile locale functia de primar al municipiului Alexandria. Mai mult decat atat,PSD a obtinut 11 din cele 19 mandate. continuă pe B1

Rezultate partiale Alegeri Locale 2020. PSD pastreaza primariile municipiilor si oraselor din judetul Buzau

PSD se indreapta catre o victorie categorica in judetul Buzau, conform rezultatelor care sosesc din sectiile de votare. Social-democratii pastreaza primariile municipiilor, oraselor si ale celor mai multe comune.

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si .

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca .

Rezultate exit poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. PSD a obtinut 33,7% la votul pentru CGMB, iar USR-PLUS 33,1%. PNL are doar 17,3%

PSD a obtinut 33,7% din voturile valabile exprimate la alegerile pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, potrivit rezultatelor exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde citate de Agerpres.

Rezultate BEC Alegeri locale 2020: Scorurile de marti dimineata la Primaria Capitalei si la cele 6 primarii de sector

Candidatii sustinuti de PNL si USR PLUS la Primariile Sectoarelor 1, 2 si 6 - Clotilde Armand, Radu Mihaiu si Ciprian Ciucu - se mentin cu cele mai multe voturi la alegerile de duminica, iar la Sectoarele 3, 4 si 5 se afla pe primul loc Robert Negoita Pro Bucuresti 2020), Daniel Baluta PSD) si, respectiv, Cristian Popescu Piedone PPU-SL), potrivit datelor partiale centralizate de BEC, pana marti la ora 9,00, transmite Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2020 PSD a castigat alegerile in toate orasele din Teleorman

Candidatii Partidului Social Democrat au castigat alegerile locale pentru functia de primar in toate orasele judetului Teleorman, potrivit numaratorii partiale.

Rezultate BEC Alegeri Locale 2020: PNL a castigat doua primarii la diferenta de un singur vot

Partidul National Liberal a castigat alegerile pentru primar din doua comune Sibiu si Vrancea) la o diferenta de un singur vot, optiunile electorale fiind numarate de mai multe ori pentru a se confirma ca nu exista nicio greseala.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cristian Gentea (PSD) a castigat Primaria Pitesti - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Pitesti. Potrivit unor surse politice, Cristian Gentea PSD) a castigat Primaria Pitesti. Acesta se afla la prima candidatura pentru functia de primar al Pitestiului.

Rezultate alegeri locale 2020 Bucuresti: Nicusor Dan - 47,2 %, Gabriela Firea - 39 % - exit poll CURS-Avangarde pentru ora 19.30

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a obtinut 47,2 % din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce actualul primar general, Gabriela Firea, ar avea 39 % din voturi potrivit rezultatelor exit-poll CURS-Avangarde anuntate la ora 21. 00 pentru ora 19. Rezultate alegeri locale 2020 Consiliul General Bucuresti: PSD- 33,7%, USR-PLUS - 33,1%, PNL - 17,3 % exit poll CURS-Avangarde.

Alegeri Locale 2020. Primele declaratii ale lui Nicusor Dan, dupa exit poll: Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa in cursa pentru functiile de primar general al Capitalei, primar de sector, de muncipiu, comuna, sat si pentru functiile de consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean. Rezultatele finale le veti afla, in aceasta seara, dupa ora 21:00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje, care sunt primele declaratii .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )