Libnet.ro
UNICEF

18:30

Rezvani are solutia pentru cele mai grele trasee off-road: Tank, un bolid blindat de 500 cp

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rezvani are solutia pentru cele mai grele trasee off-road: Tank, un bolid blindat de 500 cp

Daca nu vreti sa va faceti simtita prezenta la startul traselor de off-road sau pe dunele desertului cu aceleasi modele Jeep Wrangler sau Toyota Land Cruiser, n-ar fi deloc o idee rea sa incercati noul SUV de performanta al celor de la Rezvani: Tank. continuă pe Wall-Street Ro

Copiii uneia dintre cele mai apreciate artiste nu suporta sa o auda cantand (FOTO)

Are concerte peste concerte, piesele ei sunt pe radio si sunt ascultate de fani de pretutindeni si este considerata una dintre cele mai apreciate cantarete, insa tocmai persoanele cele mai dragi sunt de.

Cele mai bune zece orase potrivite pentru o minivacanta

O vacanta de un weekend este o oportunitatea perfecta de a te incarca cu energie, o sansa sa evadezi din viata de zi cu zi pentru 48 de ore. Probabil cei mai multi dintre noi nu stim ce sa alegem atunci cand planuim o vacanta pe termen scurt, tocmai pentru ca oferta e bogata si fiecare persoana ia in considerare anumiti factori precum timpul petrecut in trafic, capacitatea de acomodare sau siguranta. Prima aplicatie de calatorii in Europa a realizat o lista cu 100 de orase perfecte pentru calatoriile de weekend, iar CNN a selectat si a realizat o lista cu cele mai potrivite zece orase pentru o vacanta de scurta durata.

Semenicul ar putea deveni una dintre cele mai importante destinatii romanesti pentru schiorii din tara si strainatate

Trei unitati administrativ teritoriale din Caras-Severin au semnat un protocol, pentru urmatoarele 15 luni, pentru intocmirea unui proiect de transformare a zonei Semenic-Crivaia-Trei Ape intr-unul dintre cele mai importante domenii schiabile din tara.

Cele mai ciudate bauturi din lume. Cum se prepara ceaiul de vaca sau sucul din broasca peruana

Printre cele mai ciudate bauturi din lume se numara si cea mai scumpa cafea. Pentru obtinerea cafelei Kopi Luwak, boabele de cafea sunt inghitite de Zibeta, un mamifer din Asia, fiind eliminate apoi intregi. Dupa ce sunt curatate de excremente, sunt puse la uscat si mai apoi macinate.

Cele mai multe calatorii pentru vacante au avut ca durata intre una si trei innoptari

Cele mai multe calatorii pentru vacante efectuate in primul semestru al acestui an au avut ca durata una si trei innoptari 72,9% din total), iar numarul calatoriilor turistice efectuate de catre rezidenti a fost de 8. 600, in crestere cu 16,4% fata semestrul intai din 2016, arata datele centralizate de Institutul National de Statistica INS).

Chiritoiu: Sectorul carburantilor este domeniul in care facem cele mai multe analize

Cele mai multe intrebari primite de Consiliul Concurentei se refera la sectorul carburantilor, acesta fiind totodata domeniul in care autoritatea face cele mai multe analize, a declarat pentru News. ro presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu. De altfel, autoritatea lucreaza la un site care va cuprinde date comparative privind preturilor carburantilor, proiect ce ar putea fi gata anul viitor.

Una dintre cele mai cunoscute romance de peste hotare a devenit mama. Ce nume deosebit va purta copilul (FOTO)

Balerina Alina Cojocaru este in culmea fericirii. Romanca considerata una dintre cele mai mari balerine ale lumii a devenit pentru prima oara mama. Alina Cojocaru si partenerul sau, coregraful.

ANOFM: Peste 24.300 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Prahova, Arad, Sibiu

Peste 24. 300 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad, Sibiu si Timis in timp ce in Mehedinti, Giurgiu si Suceava sunt sub o suta de locuri de munca disponibile, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Monede austro-ungare, confiscate de politistii la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Politistii din Huedin au confiscat 43 de monede austriece si austro-ungare din perioada 1781-1895 pentru care comerciantii de la targul de la Negreni, unul dintre cele mai vechi din Transilvania, nu aveau actele necesare.

Monede austro-ungare, confiscate de politisti la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Politistii din Huedin au confiscat 43 de monede austriece si austro-ungare din perioada 1781-1895 pentru care comerciantii de la targul de la Negreni, unul dintre cele mai vechi din Transilvania, nu aveau actele necesare.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )