Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai ciudate bauturi din lume. Cum se prepara ceaiul de vaca sau sucul din broasca peruana

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate bauturi din lume. Cum se prepara ceaiul de vaca sau sucul din broasca peruana

Printre cele mai ciudate bauturi din lume se numara si cea mai scumpa cafea. Pentru obtinerea cafelei Kopi Luwak, boabele de cafea sunt inghitite de Zibeta, un mamifer din Asia, fiind eliminate apoi intregi. Dupa ce sunt curatate de excremente, sunt puse la uscat si mai apoi macinate. continuă pe Adevărul

Cele mai ciudate legi din lume de care nu ai aflat pana acum

Cele mai ciudate legi din lume reusesc fie sa-ti starneasca rasul, fie sa te lase fara cuvinte. Barbatii care uita de aniversarea sotiilor comit o crima, cei care au pestisori in acvariu sunt amendati, iar jucariile sexuale sunt interzise intr-un stat.

Povestea romanului care a cumparat cel mai scump diamant din lume. Cat a platit pentru el

Un roman este proprietarul celui mai scump diamant din lume. Dupa negocieri care au durat un an, Laurence Graff a platit 45 de milioane de euro pentru un diamant de marimea unei mingi de tenis. Piatra de.

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Toate femeile sunt innebunite dupa el (FOTO)

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Pe langa faptul ca este bogat si celebru datorita talentului sau in actorie, dar si filmului Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan a primit.

De banii aceia puteai cumpara un Bugatti. Cu cat s-a vandut cel mai opulent SUV din lume

La sfarsitul saptamanii trecute, Mercedes a scos la licitatie ultimul exemplar din seria Maybach G650 Landaulet. Asa cum era de asteptat, off-roader-ul german cu propulsie V12 si plafon retractabil s-a vandut pentru o suma record.

Faze tari: Cel mai scump iPhone X din lume va fi unul din aur inchinat lui Putin; Un chinez si-a ascuns serpi veninosi in sosete ca sa ii aduca ilegal in Canada; Tara in care peste un milion de pasari sunt ucise zilnic de catre pisici

Primul clip la 360 realizat in cosmos, in afara Statiei Spatiale Internationale, de doi cosmonauti din Rusia. Publicat de agentia spatiala Roscosmos, primul clip la 360 realizat din afara Statiei Spatiale Internationale. Bandajul inteligent care administreaza medicament pentru orice tratament. Bandajul este alcatuit din fibre electrice conductive, care sunt acoperite intr-un gel unde sunt depozitate medicamente.

Monede austro-ungare, confiscate de politistii la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Politistii din Huedin au confiscat 43 de monede austriece si austro-ungare din perioada 1781-1895 pentru care comerciantii de la targul de la Negreni, unul dintre cele mai vechi din Transilvania, nu aveau actele necesare.

Monede austro-ungare, confiscate de politisti la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Politistii din Huedin au confiscat 43 de monede austriece si austro-ungare din perioada 1781-1895 pentru care comerciantii de la targul de la Negreni, unul dintre cele mai vechi din Transilvania, nu aveau actele necesare.

Intersectia MORTII: Aici au loc cele mai multe ACCIDENTE din Bucuresti

In Bucuresti au loc anual sute de accidente grave, iar principala cauza e legata de lipsa de disciplina a pietonilor, sustine politia. Alte cauze ale accidentelor soldate cu victime sunt neacordarea de.

Un timisorean cultiva cei mai iuti ardei din lume: Nu am avut curaj sa-i gust

Carolina Reaper se afla Cartea Recordurilor ca cel mai iute ardei din lume. Ardeiul cu nume de uragan a depasit Scorpionul din Trinidad. Cele doua soiuri de ardei iuti sunt cultivate si de Adrian Orza, consilier local independent in Timisoara.

Faze tari:Bunicuta zburatoare, chinezoaica de 60 de ani pasionata de parapanta; S-au inventat extensiile de par pentru nas''Creatura', misterioasa fantoma de la Casa Alba/'Lincoln este una dintre cele mai populare fantome

A venit din viitor, din anul 2048, pentru a avertiza omenirea: Extraterestrii vor sosi pe Terra. Bryant Johnson sustine ca a venit din viitor, din anul 2048, pentru a avertiza omenirea de pericolul care se indreapta spre. El este cainele cu cea mai mare limba din lume. Pentru reusita sa a fost inscris in Cartea Recordurilor. Un caine din Statele Unite a ajuns in Cartea Recordurilor, fiind posesorul celei mai lungi limbi de caine din lume. Este vorba despre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )