Libnet.ro
UNICEF

15:15

Rihanna, cea mai socanta aparitie din acest an

ADPM ADPM,
Rihanna, cea mai socanta aparitie din acest an

Rihanna a oferit cea mai socanta aparitie din acest an. Artista a fost fotografiata avand un look surprinzator: poarta coafura rasta, podoaba capilara ajungandu-i pana la nivelul coapselor. continuă pe ADPM

Cea mai grea iarna din ultimul secol se instaleaza in Romania. Cand vor fi inregistrate cele mai scazute temperaturi

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

A fost descoperita cea mai mare pestera din lume (FOTO)

O pestera din Republica Ceha a fost catalogata drept cea mai adanca pestera subacvatica din lume, avand o adancime de 403 metri. Pe data de 27 septemembrie, o echipa care a pilotat de la dis.

Meteorologii avertizeaza ca ne asteapta cea mai friguroasa iarna din ultimul secol. Cand vor fi inregistrate cele mai scazute temperaturi

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

Cea mai RECE sau cea mai CALDA iarna din ultima suta de ani in Europa? Doua publicatii de prestigiu anunta prognoze total diferite, citand acelasi meteorolog (FOTO)

Controversa anului in meteorologie! Doua publicatii de prestigiu din Europa se folosesc de declaratiile aceluiasi meteorolog pentru a anunta, aproape concomitent, ca pe continent urmeaza fie cea mai grea.

A avut loc cea mai mare conferinta din industria serviciilor pentru afaceri

Pana in 2020 sectorul de business services va reprezenta 4-5% din PIB-ul Romaniei .

Meteorologii anunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 100 de ani

Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani in Europa, avertizeaza meteorologii. Continentul nostru va fi strabatut de mase de aer arctic, in timp ce soarele va fi acoperit de nori.

Cum au construit comunistii cea mai mare scoala din Focsani in jumatate de an. Secretul: munca in trei schimburi

In anul 1964, in Focsani avea sa fie data in folosinta cea mai mare unitate de invatamant, care gazduieste si astazi peste 1. 000 de elevi.

Halep la Beijing: romanca isi poate lua revansa dupa cea mai dureroasa infrangere din 2016. Joi va juca in optimi

Simona a aratat un joc solid, in primul ei meci la Beijing. A trecut de Yanina Wickmayer Belgia, 56 WTA), adversara in fata careia pierduse trei din patru meciuri disputate pana marti.

Cea mai buna reteta de piure de conopida cu rozmarin si usturoi

Ne-am obisnuit ca atunci cand ne e pofta de un piure sa ne repedem la cartofi, sa-i punem intr-o oala cu apa si sare si sa-i pasam apoi. Dar ce ati zice daca am incerca, pentru acest inceput de saptamana, sa facem cea mai buna reteta de piure de conopida cu rozmarin si usturoi.

Cea mai noua fita: husa de telefon ce imita valiza Louis Vuitton

Valiza Louis Vuitton a ajuns sursa de inspiratie si pentru industria de accesorii de telefoane mobile. Iata cum a inventat celebrul brand husa de telefon Petit Malle ce imita acest tip de valiza.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )