Libnet.ro
UNICEF

18:45

O rivalitate plauzibila in viitorul Simonei Halep: Este Madison Keys adevaratul The next best thing in WTA?

România Liberă România Liberă,
O rivalitate plauzibila in viitorul Simonei Halep: Este Madison Keys adevaratul The next best thing in WTA?

La nici 20 de ani, Madison Keys are un serviciu si un forehand de invidiat. A eliminat-o azi pe Petra Kvitova, cea mai importanta surpriza de pe tabloul feminin de pana acum, iar perspectiva pare sa fie luminoasa pentru Keys. Are, deja, si o istorie cu Simona Halep. Foarte probabil, vor avea pe viitor meciuri mari. continuă pe România Liberă

Mats Wilander: Simona Halep este Djokovic feminin. Daca Serena si Sharapova nu vor juca cel mai bun tenis, vor pierde in fata Simonei

Mats Wilander a laudat evolutia Simonei Halep in meciul castigat, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, fiind de parere ca numarul trei mondial arata un real progres in joc, iar Serena Williams si Maria Sharapova trebuie sa evolueze la cel mai inalt nivel ca sa o poata invinge.

Meciul Simonei Halep, vazut in presa internationala: Bombardament rapid pentru turul 3

Presa internationala a remarcat jocul solid al Simonei Halep si victoria rapida obtinuta de jucatoarea romana, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, in turul doi al turneului Australian.

Mats Wilander despre Simona Halep: Este Djokovic feminin

Fostul mare tenismen suedez Mats Wilander, in prezent expert al postului Eurosport, are numai cuvinte de lauda la adresa Simonei Halep dupa calificarea acesteia in turul 3 la Australian Open.

Mats Wilander: Simona Halep este un Novak Djokovic feminin

Fostul mare campion suedez de tenis Mats Wilander a afirmat, miercuri, ca Simona Halep este un Novak Djokovic feminin, relateaza Agerpres. Afirmatiile lui Wilander au venit imediat dupa ce Simona Halep a invins-o pe.

Australian Open 2015: Fostul antrenor al Simonei Halep ii da sfaturi belgiencei Wickmayer, adversara romancei

Simona Halep va juca la Australian Open 2015 contra jucatoarei din Belgia, Yanina Wickmayer, locul 80 in lume, care in mod normal n-ar trebui sa-i puna probleme romancei.

Ce spune presa australiana despre meciul Simonei Halep: A avut dificultati

Presa australiana a notat, vineri, dupa ce Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Australian Open, ca romanca a avut dificultati in fata americancei Bethanie Mattek-Sands, dar pana la.

Australian Open 2015. Reactia Simonei Halep dupa calificarea in optimi. Ce spune de eliminarea lui Federer

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, a spus ca va intalni din nou o adversara dificila, in optimi, dupa meciul greu pe care l-a avut cu Mattek-Sands. Romanca a mai spus ca a surprins-o eliminarea prematura a lui Roger Federer, de pe tabloul de la masculin.

Australian Open 2015: Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria dificila din aceasta dimineata. A explicat de ce i-a fost asa de greu cu locul 258 WTA

Simona Halep a trecut greu de americanca Bethanie Mattek Sands, o jucatoare de tenis mult mai slab clasata si va juca in optimi la Australian Open 2015.

Australian Open 2015. Reactia Simonei Halep, dupa calificarea in turul al treilea

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, a declarat ca meciul ca a evoluat fara niciun fel de probleme medicale, care sa o deranjeze, in partida de miercuri, cand a eliminat-o pe Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, in turul al doilea.

Australian Open 2015: Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria lejera din fata australiancei Jarmila Gajdosova

Simona Halep a trecut in doua seturi de Jarmila Gajdosova si va juca in turul al treilea al turneului de la Australian Open 2015.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )