Libnet.ro
UNICEF

05:30

Robert Millar, cel mai bun catarator al Turului Frantei in 1984, a anuntat ca acum e femeie si se numeste Philippa York

Hotnews Hotnews,
 Robert Millar, cel mai bun catarator al Turului Frantei in 1984, a anuntat ca acum e femeie si se numeste Philippa York

Robert Millar, in varsta de 58 de ani, cel mai bun catarator la editia din 1984 a Turului Frantei, a anuntat, printr-un mesaj postat pe site-ul cyclingnews. com, ca a devenit femeie si acum se numeste Philippa York. continuă pe Hotnews

Robert Millar, cel mai bun catarator al Turului Frantei in 1984, a devenit femeie: Am stiut de la 5 ani. Cum arata acum

Robert Millar, in varsta de 58 de ani, cel mai bun catarator la editia din 1984 a Turului Frantei, a anuntat, printr-un mesaj postat pe site-ul cyclingnews. com, ca a devenit femeie si acum se numeste Philippa York.

Presedinte FC Barcelona: Messi este platit ca fiind cel mai bun din lume si din istoria fotbalului

Lionel Messi, atacantul-vedeta argentinian al clubului FC Barcelona, care si-a prelungit recent contractul cu clubul catalan, este platit ca fiind cel mai bun jucator din lume, a afirmat, vineri, presedintele gruparii spaniole de fotbal, Josep Maria Bartomeu.

Utile:Cum scapi de bataturi cu ajutorul unui absorbant;7 moduri sa folosesti usturoiul pentru a favoriza cresterea parului; Apa infuzata, cel mai bun mod de a preveni deshidratarea

Leguma care te apara de cancer. Persoanele care consuma foarte multa ceapa rosie sunt mai putin expuse riscului de a dezvolta un. Stiti ca si cafeaua decofeinizata contine substante nocive ?Pentru a alunga oboseala acumulata si stresul multe persoane consuma mai.

BT Index Austria ATX, cel mai rentabil dintre fondurile de investitii

Avand o crestere de 1,35% in perioada 23-30 iunie, titlurile fondului BT Index Austria ATX au avut cea mai mare rentabilitate dintre toate fondurile analizate, raportata la moneda euro.

Bac 2017. Cel mai bun elev de la un colegiu din capitala Moldovei: Raman in Iasi, la Informatica. Nu merita sa pleci

Matei Dascalu a obtinut media 9,73 la Bac. A terminat Colegiul Richard Wurmbrand si e decis sa ramana sa studieze in Iasi. Opt elevi din judet au fost notati cu 10 la probele de la examenul maturitatii.

Ce performante au obtinut elevii de la Colegiul National Gheorghe Vranceanu.Cinci absolventi cu 10 pe linie in toti anii de liceu

Colegiul National Gheorghe Vranceanu din municipiul Bacau a reusit sa-si reconfirme statutul de cel mai bun liceu, dupa performantele elevilor la concursurile si olimpiadele nationale si internationale. Potrivit evidentelor, cinci absolventi ai colegiului din 2017 au luat numai nota 10 in toti anii de studiu si 33 au reusit performanta aceasta in clasa a 12-a.

Un festival de muzica din Suedia va deveni cel mai mare festival dedicat exclusiv femeilor, dupa ce au fost semnalate mai multe violuri si agresiuni sexuale

Cel mai mare festival de muzica din Suedia va fi inlocuit anul viitor de un festival exclusiv pentru femei, dupa ce au fost raportate mai multe de violuri si agresiuni sexuale la evenimentul din acest an, relateazaThe Telegraph.

Alimentele care te ingrasa cel mai mult

Nutritionistii au cazut de acord ca aceste alimente te pot ingrasa cel mai mult vara, asa ca ele trebuie consumate in cantitati mici si nu foarte des, potrivit csid. ro. - Carnea la gratar: 500.

Cum se pot apara romanii de GoldenEye, cel mai mare atac cibernetic din istorie. Gestul care te poate lasa fara datele de pe calculator

Cel mai puternic atac cibernetic din lume, GoldenEye, a paralizat activitatea a sute de companii, spitale, banci. Vestea proasta este ca problema nu este inca rezolvata si poate afecta oricand si.

Cel mai tare test de atentie! Oamenii care vad din prima animalul din aceasta poza au un IQ ridicat

Cel mai tare test de atentie! Tu ai observat animalul din imaginea de mai sus? Imaginea ilustreaza un peisaj tomnatic in care se regaseste si un animal. Este vorba despre un lup, care se ascunde in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )