Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robert Negoita, la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Robert Negoita, la Parchetul General

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat din nou, miercuri, la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat. Ar fi 6. 100 de randuri care ar fi. continuă pe Antena3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat la Parchetul General in dosarul plagiatului din teza sa de doctorat

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat, informeaza news. ro. Edilul a declarat ca teza sa de doctorat,.

Robert Negoita, audiat la Parchetul General in dosarul plagiatului din lucrarea sa de doctorat

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat din nou, miercuri, la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, audiat in dosarul plagiatului din teza sa de doctorat: O tema de foarte mare sezon / M-a ajutat foarte mult in viata

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat, informeaza news. ro. Edilul a declarat ca teza sa de doctorat,.

Fost procuror de la Parchetul General, 4 ani de inchisoare pentru luare de mita

Magistratii Curtii Supreme l-au condamnat pe Catalin Ceort, fost procuror la Parchetul General, la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. in acelasi dosar, avocatul Victor Ignat a primit trei.

Catalin Radulescu, audiat la Parchetul General intr-un dosar in care este acuzat de ultraj

Deputatul PSD, Catalin Radulescu a fost citat la Parchetul General pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de ultraj.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand ca nu stie nici in ce dosar a fost chemat si nici in ce calitate.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Exista o plangere impotriva unui procuror. Am refuzat sa ma constitui parte vatamata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand la iesirea de la audiere ca i s-a oferit posibilitatea de a se constitui parte vatamata la o plangere depusa impotriva unui procuror.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban a fost chemat, miercuri dimineata, la Parchetul General. Acesta a declarat ca nu stie inca daca audierea sa are legatura cu plangerea depusa pe numele premierului. in.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra! (VIDEO)

Ludovic Orban s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra, a spus Orban,.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Am avut optiunea de a fi parte vatamata (VIDEO)

UPDATE: LudovicOrban a sustinut, la iesirea de la Parchetul General, ca i s-a oferit optiunea de a se constitui parte vatamata intr-un proces, dar el a refuzat acest lucru. Seful PNL a afirmat ca un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )